Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slafkovský si pri návrate z Mexika zavaril. Príspevok na instagrame musel vymazať

Juraj Slafkovský si počas víkendu hviezd v NHL odskočil so spoluhráčom z Montrealu a kamarátom Arberom Xhekajom do Mexika.

10.02.2023 07:39
Juraj Slafkovský Foto:
Juraj Slafkovský.
debata (3)

Slovenský hokejista mapoval na sociálnej sieti nielen dni v slnečnej destinácii, ale aj trpkú skúsenosť pri návrate.

V príbehu na instagrame s tabuľou odletov do Montrealu označil leteckú spoločnosť Air Canada a pridal k nemu známu „hovienkovú“ emotikonu. Neskôr rozladený post narážajúci na posunutý čas odletu (a neskôr aj zrušený let) vymazal, no fanúšikom na twitteri neušiel.

„Vyzerá to tak, že Slaf ochutnal, aká úžasná je Air Canada. Haha, neskôr svoj príbeh vymazal, myslím si, že ho niekto z Habs upozornil, že ide o ich veľkého sponzora,“ vysvetlil jeden z fanúšikov.

Slafkovský utrpel pred necelým mesiacom zranenie kolena, po rekonvalescencii by mal začať korčuľovať v polovici apríla, čo znamená mesiac pred MS 2023.

"Bol som dlho v NHL. Obávam sa, že Montreal mu nepovolí hrať, ak bude po zranení a nebude dovtedy hrať zápasy za Canadiens.

Je to na vedení klubu. Vždy mám zlý pocit, že povedia v týchto prípadoch nie. Bolo by skvelé, ak by sa uzdravil a hral, ale budem prekvapený, keď sa predstaví na MS,“ vyjadril sa k najlepšiemu strelcovi a najužitočnejšiemu hráčovi ZOH v Pekingu pred niekoľkými dňami Craig Ramsay, tréner slovenských hokejistov.

Hokejista a trénerka: manželský pár Ščerbakovcov Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Nikita Ščerbak a Laurie Ščerbaková. Toto je...
Načítavajú sa športové výsledky...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Slafkovský