Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Aj Počiatek by sa červenal. Ronaldo mal pri podpise šesťkrát drahšie hodinky

Nemálo sa v minulosti popísalo o hodinkách, ktoré nosili na ruke slovenské politické špičky. Napríklad bývalý minister financií Ján Počiatek pod manžetou košele ukrýval "poklad" za 70-tisíc eur od Audemars Piquet. Expremiér Robert Fico zasa nosil IWC Kurt Klaus za 20-tisíc eur - údajne ich dostal ako dar od známych.

04.01.2023 18:00
Cristiano Ronaldo Foto:
Počítajte... Koľko by ste robili na takéto hodinky?
debata (8)

Nuž Cristiano Ronaldo je iná liga. Hráč, ktorý pred pár dňami podpísal zmluvu s arabským ligovým klubom Al Nasr, zarobí za dva roky neskutočných 400 miliónov eur. Je to suverénne najvyšší plat v histórii futbalu.

Ronaldo v utorok zoficiálnil spoluprácu s novým klubom a pri podpise historickej zmluvy mu na zápästí svietili špeciálne hodinky. Mal na sebe model „Rolex Xosmograph Daytona Arabic“, ktorý vlastní len pár šťastlivcov na svete.

Táto „hodinková šelma“ je vyrobená z platiny a má na sebe špeciálne diamanty. Tieto kúsky sa predávajú výhradne vo vybraných obchodoch na Blízkom východe a sú to jedny z najvzácnejších hodiniek „Daytona Platinium“, aké boli kedy vyrobené.

Ich trhová hodnota sa vyšplhá až k 450-tisíc dolárom.

Žiadne obavy, pre Ronalda, ktorý túto sumu zarobil za necelých 24 hodín od podpisu kontraktu v Saudskej Arábii, je to samozrejme poriadna maličkosť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Príchod Ronalda do Rijádu a do klubu Al Nassr Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo dorazil na súkromné letisko v...
8 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Cristiano Ronaldo #Ján Počiatek