Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Silné auto, ale malý... Ako Greta odrovnala veľmi slávneho Američana

Greta Thunbergová dnes opäť dokázala, že sa nebojí postaviť sa svojim kritikom na Twitteri. Teraz to urobila prostredníctvom svojej drzej odpovede Andrewovi Tateovi, niekdajšiemu slávnemu americkému kickboxerovi, ktorého dnes označujú za influencera.

28.12.2022 21:44
Andrew Tate, Greta Thunbergová Foto:
Greta Thunbergová a Andrew Tate.
debata (31)

Tate tento týždeň akoby vyzval 19-ročnú švédsku enviromentalistku na verbálny súboj. V utorok priamo na Twitteri Thunbergovej verejne napísal: „Mám 33 áut.“

Následne podrobne vysvetlil, aký objem motora majú jeho autá, a dodal: „Toto je len začiatok. Uveďte svoju e-mailovú adresu, aby som vám mohol poslať kompletný zoznam aj s ich enormnými emisiami.“

Nižšie pridal kompiláciu videoklipov, na ktorých poukazuje na rôzne druhy dopravy s vysokými emisiami – od lietadiel po lode a autá – popretkávané s vysoko emotívnym prejavom Thunbergovej, ktorá poukazuje na nečinnosť sveta v oblasti zmeny klímy.

Jej odpoveď však bola… Prinajmenšom šteklivá.

„Áno, prosím, poučte. Napíšte mi na adresu smalldickenergy@getalife.com,“ napísala na Twitter. Názov adresy poukazuje na malé prirodzenie.

Na základe čísel to vyzerá, že internet je na Thunbergovej strane. Jej odpoveď za tri hodiny získala 448-tisíc lajkov, zatiaľ čo pôvodná správa Tatea mala len 113-tisíc za viac ako jeden deň.

Ľudia boli potešení aj Thunbergovou brutálnou odpoveďou.

Tate bol nedávno na sociálnych sieťach obvinený z mizogýnie a začiatkom roku 2022 mu bol zakázaný prístup na Twitter. Prevzatie platformy Elonom Muskom v októbri však znamenalo, že sa mohol vrátiť.

31 debata chyba
Viac na túto tému: #Greta Thunbergová #Andrew Tate