Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rolins o Nedvědovi: Dohodli sme sa, že deti už nie. Postavíme si dva domy

Pred rokom správa o ich vzťahu prekvapila verejnosť. To, že slovenská speváčka Dara Rolins bude niekedy tvoriť pár s legendárnym českým futbalistom Pavlom Nedvědom, čakal málokto.

12.11.2022 20:10
Dara Rolins, Pavel Nedvěd, Foto:
Speváčka Dara Rolins s partnerom Pavlom Nedvědom na dovolenke.
debata

„Cítim to medzi nami dvoma stále rovnaké ako na začiatku. Napriek tomu, že už je to viac ako rok. Sme za to, čo spolu máme, obaja vďační,“ vraví bratislavská rodáčka.

Teraz sa pre české médiá rozhovorila viac o budúcnosti. O plánoch, ktoré má s niekdajším skvelým hráčom Sparty, Lazia, či Juventusu Turín.

„Až teraz som stretla muža, s ktorým chcem tráviť čas. Nežije v rovnakom meste, ani v rovnakej krajine, takže za sebou musíme jazdiť. Dohodli sme sa, že už spolu nebudeme mať deti, ale že si postavíme dva domy,“ povedala pre internetovú reláciu Život vo hviezdach s tým, že obaja už majú v oboch krajinách pozemky, na ktorých budú ich sídla stáť.

„Jeden dom bude v lese a druhý pri jazere. Na budúci rok mám v pláne venovať sa rodinnému životu. Chcem byť súčasťou stavby, zariaďovania a všetkého. Chcem byť s Pavlom a chcem si jednoducho užívať život,“ doplnila.

Speváčka má z niekdajšieho vzťahu dcéru Lauru, Nedvěd s exmanželkou Ivanou dve – syna Pavla a dcéru Ivanu.

Partnerky hviezd na MS 2022 vo futbale Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Partnerky futbalistov na MS v Katare. Pozrite...
debata chyba
Viac na túto tému: #Dara Rolins #Pavel Nedvěd