Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalšia slávna lyžiarka je mamou. Na emotívnu snímku reagovala i Zuzulová

Patrí medzi lyžiarske hrdinky Rakúska. Na majstrovstvách sveta získala celkovo sedem medailí, vo Svetovom pohári účinkovala 17 rokov, slávila v ňom tri víťazstvá (dve v obrovskom slalome a jedno v slalome) a 17-krát sa dostala na pódium.

17.10.2022 13:48
Michaela Kirchgasserová Foto:
Víťazka Michaela Kirchgasserová (v strede) s druhou Veronikou Zuzulovou a treťou Marlies Schildovou po slalome v Schladmingu.
debata

Michaela Kirchgasserová sa štyri a pol roka po ukončení kariéry stala mamou. Bývalá rakúska lyžiarka v polovici mája zverejnila na sociálnej sieti fotografiu s bruškom.

„Som šťastná a vďačná za to, čo nám prinesie budúcnosť,“ napísala.

V uplynulých dňoch sa 37-ročná rodáčka zo Schwarzachu im Pongau podelila so šťastnou správou. Narodil sa jej syn.

Slovinsko SR Lyžovanie SP obrovský slalom ženy 2.kolo Vlhová Čítajte aj Vlhová zrejme príde o ďalšiu konkurentku. Keď ide naplno, má problém

„Stála to za každú sekundu, ktorú sme na teba čakali. Od prvých momentov si v našich srdciach. Náš malý princ. Sme nekonečne šťastní a vďační,“ neskrývala radosť.

Mimochodom, v roku 2016 sa vydala za muža s rovnakým priezviskom – Sebastiana Kirchgassera. Kirchgasserová pre rozhlasovú stanicu Ö3 prezradila aj jeho meno – volá sa Fabio.

Na fotografiu chlapčeka s mamou so reagovala tlačidlom „páči sa mi to“ na instagrame aj jej bývalá slovenská súperka Veronika Velez-Zuzulová.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kirchgasser (@michikirchi)

Medzi gratulantmi nechýbali ani zvučné mená Wendy Holdenerová, Frida Hansdotterová, Tina Weiratherová, Katharina Liensbergerová či Anna Veithová, ktorej sa narodil syn v júli minulého roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michaela Kirchgasserová