Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zvrat v živote exlyžiarky Zuzulovej. Po desiatich rokoch sa rozvádza

Vyzeralo to tak, že si bývalá špičková slovenská lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová užíva dokonalé manželstvo s Romainom Velezom. No opak je pravdou.

02.09.2022 15:17
Veronika Velez-Zuzulová Foto:
Veronika Velez-Zuzulová s manželom Romainom a synom Julom.
debata (43)

Velez-Zuzulová pre Nový čas priznala, že pár je v rozvodovom konaní. Bývalej špičkovej slalomárke tak stroskotalo manželstvo s Velezom, s ktorým majú trojročného synčeka Jula, presne po 10 rokoch.

„Bolo to úžasné dobrodružstvo. Bude to zas iné, s tým, čo nám život dal najdôležitejšie. Jules navždy,“ napísala exlyžiarka nedávno v statuse na sociálnej sieti, ktorým naznačovala koniec dlhoročného vzťahu.

Túto skutočnosť následne potvrdila. „Môžem potvrdiť, že sa rozvádzam. Ešte je to stále v procese a s Romainom sa snažíme, aby to prebehlo bez problémov. A hlavne, aby náš syn Jules netrpel,“ uviedla.

Dôvodom krachujúceho manželstva malo byť aj časté odlúčenie dvojice. „Romain bol pri francúzskej reprezentácii, ja som zase často chodila komentovať ženské preteky. Nežili sme ten klasický rodinný život. Viac sme boli spolu, keď som bola aktívna lyžiarka, než po konci mojej kariéry,“ vysvetlila.

Petra Vlhová Čítajte viac Vlhová je ako pretekársky kôň. Pre súperky bude tvrdším orieškom

Velez-Zuzulová sa nechystá presťahovať na rodné Slovensko a aj po rozvode si plánuje nechať reštauráciu, ktorú spoločne s manželom v roku 2018 otvorili. „Budeme ju vlastniť aj po rozvode. Chceme, aby rozchod prebehol v dobrom. A ostali sme kamarátmi a hlavne chceme byť dobrými rodičmi pre synčeka Jula,“ dodala.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

43 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Veronika Velez-Zuzulová #zjazdové lyžovanie