Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší rozpad manželstva. Hingisová sa už po druhýkrát rozvádza

Košická rodáčka a jedna z najúspešnejších športovkýň Švajčiarska Martina Hingisová oznámila po štyroch rokoch koniec vzťahu s lekárom Haraldom Leemannom.

22.08.2022 12:32
707492447 Foto:
Martina Hingisová.
debata (1)

Hingisová mala s Leemannom svadbu v roku 2018 a o rok neskôr sa im narodila dcérka Lia. Podľa Blicku je po štyroch rokoch manželstva koniec a bývalá svetová jednotka sa odsťahovala zo spoločného domu v Zugu.

Presťahovala sa do bytu pri brehu Zurišského jazera, ktorý sa nachádza v bezprostrednej blízkosti matky Melanie Molitorovej a jej partnera. „Áno, Harry a ja sme sa rozišli. Máme iné životné plány a iné ciele," potvrdila Hingisová.

Caroline Garciová Čítajte viac Kvalifikantka zavŕšila parádny týždeň trofejou. Uchmatla ju Kvitovej

Pre niekdajšie zázračné dieťa svetového tenisu je to druhé neúspešné manželstvo. V rokoch 2010 až 2013 bola vydatá za francúzskeho parkúrového jazdca Thibaulta Hutina. Ich vzťah ukončilo jeho obvinenie voči Hingisovej. V roku 2013 mal čeliť útokom zo strany tenistky, jej matky a jej partnera.

Druhý krach manželstva je pre Hingisovú bolestivým životným momentom. „Ale je to lepšie pre všetky zúčastnené strany,“ skonštatovala.

Daniil Medvedev Čítajte viac Ruské hovädo, vypočul si pri zrode rivality. Medvedeva vyradil Tsitsipas

Teraz sa snaží nasmerovať napätý vzťah späť do tých správnych koľají. „Harry je otec mojej dcéry. A cieľom je zachovať rozumný vzťah aj v budúcnosti, aj s ohľadom na Liu," uviedla Hingisová.

Švajčiarka so slovenskými koreňmi je so 43 individuálnymi titulmi na okruhu WTA Tour najúspešnejšou športovkyňou Švajčiarska. V roku 1997 sa stala najmladšou svetovou jednotkou a 209 týždňov bola na čele svetového rebríčka WTA.

Najväčšie škandály v tenisovej histórii Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Nikolaj Davydenko - Rusko, 2. augusta 2007...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Švajčiarsko #Martina Hingisová