Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Toto nepochopíš. Ukrajinský baleťák má už tri tetovania - tri hlavy Putina!

Baletný tanečník Sergej Polunin (32) je kontroverzná postava. Nedávno pridal na sociálnu sieť Instagram fotografiu, kde má vytetovanú nie jednu, ale hneď tri podobizne ruského prezidenta Vladimíra Putina.

13.08.2022 11:00
Sergej Polunin Foto:
Sergej Polunin.
debata (18)

Situácie je o to paradoxnejšia, že sám pochádza z ukrajinského Chersonu. Navyše, na konci minulého roka tvrdil, že tetovanie s Putinom pôjde preč.

„Odstrániť svoje tetovanie som sa rozhodol, pretože som sa chcel vrátiť k čistému sedemnásťročnému ja. Aby som znovu pocítil, aké to je nemať na koži vôbec nič. Tetovanie som mal na svojom tele naozaj dlho,“ povedal Polunin vlani v decembri počas rozhovoru pre český internetový portál iDnes.cz.

Neubehol ani rok a realita je úplne iná. Poluninovo tetovanie nielenže nezmizlo, ale dokonca k nemu pribudli ďalšie hlavy. Opäť Putinove. Pod fotografiu na sociálnej sieti tentoraz baletný umelec nenapísal nič.

Aby to Pulunin celé „zaklincoval“, ukázal aj tetovanie na zápästí. Je na ňom štátny znak Ukrajiny.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sergei Polunin (@poluninink)

Prvú Putinova hlava na jeho hrudi pristála v roku 2018. V rovnakom čase dostal – zrejme za odmenu – ruské občianstvo. Dnes pôsobí práve v Rusku.

Polunin sa v puberte presťahoval spolu s rodičmi do Londýna. Preslávil sa tu už vo svojich devätnástich rokoch tým, že sa stal najmladším sólistom Kráľovského baletu. V roku 2012 oznámil, že s tancom končí a chce sa venovať herectvu. Nakoniec zamieril do Ruska, kde tancuje ďalej.

Polunin fascinuje svet svojim životným príbehom, ktorý režisér Steven Cantor v roku 2016 zachytil v emotívnej dokumentárnej snímke s názvom The Dancer. Fanúšikovia milujú jeho mimoriadne tanečné nadanie, ktoré preukazuje napríklad v hudobnom videoklipe Take Me To Church na hudbu pesničkára Hoziera.

Klip natočený Davidom LaChapellom sa stal na YouTube hitom.

Sergej Polunin Čítajte viac Putin na hrudi, homofóbne slová a útoky: Baleťáka Polunina v Paríži odmietli!
18 debata chyba
Viac na túto tému: #Sergej Polunin