Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pripomenul Slováka. Atléta zradili šortky a ukázal, čo nechcel

Diváci si hneď všimli, že v strednej dráhe sa deje niečo nezvyčajné. Taliansky desaťbojár Alberto Nonino zažil počas juniorských MS v Cali nepríjemnú situáciu.

05.08.2022 11:31
debata

Zradili ho šortky a v plnom bežeckom nasadení sa snažil skryť svoj penis. Neúspešne, napriek sľubnému úvodu skončil v behu na 400 m posledný.

Nonino na instagrame poslal fanúšikom odkaz.

"Chcel by som sa vyjadriť k situácii, ktorá obletela internet. Som si vedomý, že išlo o nehodu a uvedomujem si, aké reakcie to vzbudilo. Nemusíte mi posielať linky.

Teraz sa na tom snažím baviť, no hneď po tom som sa cítil otrasne. Som vďačný svojim priateľom a rodine, že mi pomohli prekonať to, čo sa stalo," uviedol 18-ročný atlét.

Naznačil, že pre menej odolného človeka by mohla byť takáto situácia zničujúca.

„Médiá upozorňujú na šikanu v Taliansku a potom zverejňujú takéto typy článkov. Citlivejšiemu človeku by mohli spôsobiť veľa škody,“ vyjadril sa mladík pre Daily Star.

Podobný moment sa prihodil slovenskému vytrvalcovi Jozefovi Urbanovi na Medzinárodnom maratóne mieru v Košiciach v roku 2017 pri úspešnom boji o limit na ME.

Letsile Tebogo Čítajte viac Rastie nový Bolt. Svetový rekord a posledných 20 metrov lambada na dráhe

„To, čo sa stalo, tak to som vôbec nevedel, keďže som sa v závere snažil zlepšiť čas. Stávajú sa aj také veci. Sklamali ma médiá, je to nepekné, že to zverejnili. Urazilo ma to,“ uviedol vtedy na sociálnej sieti celkovo desiaty muž pretekov.

Najstaršie atletické svetové rekordy Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Florence Griffithová-Joynerová - beh na 100...
debata chyba
Viac na túto tému: #Alberto Nonino