Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zmizol džudista, zápasník a manažér. Tím zasiahol, zhabal pasy

Veľké podujatia bývajú pre športovcov aj šancou na usadenie sa v krajine lepšej pre život. Naposledy túto možnosť využili reprezentanti Srí Lanky.

04.08.2022 22:00
710506528 Foto:
Výprava Srí Lanky počas otváracieho ceremoniálu na Hrách Commonwealthu.
debata

Výprava Srí Lanky je momentálne na Hrách Commonwealthu v Birminghame. No a v posledných dňoch sa z nej postupne vytratili džudista, zápasník a manažér tímu.

Reakcia vedenia tímu Srí Lanky na seba nenechala dlho čakať. Všetci športovci a členovia národného tímu museli vedúcemu výpravy odovzdať svoje pasy.

711963018 Čítajte viac Nemilosrdný ruský súd. Grinerovú odsúdili, ostrá kritika od Bidena

Cieľom tohto netradičného kroku bolo zabezpečiť, aby reprezentačný výber neprišiel o ďalších športovcov, povedal vo štvrtok agentúre dpa zamestnanec srílanského ministerstva športu.

Srí Lanka prechádza najhoršou hospodárskou krízou za posledné desaťročie. Štát je tak zadlžený, že už nedokáže dovážať dostatok paliva, plynu, potravín a liekov.

Kvôli ekonomickej kríze sa tak čoraz viac obyvateľov snaží dostať do zahraničia a zo zarobených peňazí podporovať najbližších doma.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Srí Lanka #Hry Commonwealthu