Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Krásna dcéra Beckera žije v Londýne. Prečo nenavštívila väzneného otca?

Modelka Anna Ermaková dúfa, že legendárny tenista pôjde na slobodu skôr, ako v októbri 2024.

29.07.2022 11:00
327588975 Foto:
Anna Ermaková má v tvári jasné črty po svojom slávnom otcovi.
debata (5)

Becker bol odsúdení koncom apríla na 30 mesiacov väzenia za nepriznanie majetku v súvislosti s vyhlásením bankrotu. Existuje však šanca, že sa z basy dostane skôr.

Ako pre SportBild vysvetlil londýnsky právnik Paul Vogel, šesťnásobný grandslamový víťaz by mohol byť pri dobrom správaní prepustený už koncom budúceho roka.

Boris Becker Čítajte viac Tvrdý úder. Becker sa dozvedel, čo ho čaká po prepustení z väzenia

V to dúfa aj Beckerova 22-ročná dcéra Anna Ermaková. „Dúfam, že sa dostane z väzenia skôr, že je v bezpečí a nevzdá sa tejto nádeje,“ uviedla pre Bunte Quarterly.

Tak ako pre mnohých fanúšikov aj pre Ermakovú, ktorá študuje dejiny umenia v Londýne, bolo odsúdenie slávneho otca šokom. „Vtedy som musela písať diplomovú prácu a mala som pred sebou skúšky. Bolo ťažké sa sústrediť,“ uviedla.

Boris Becker pred dnešným vynesením rozsudku. Čítajte viac Vzbura vo väznici. Iní čakajú na ten flek roky, Becker ho dostal hneď

Zaujímavosťou je, že žije v anglickej metropole, kde väznia aj Beckera. No napriek tomu ešte 54-ročnú legendu nebola navštíviť. „Bohužiaľ to nezávisí odo mňa, pretože existujú rôzne väzenská protokoly,“ skonštatovala Ermaková.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #tenis #Boris Becker #odsúdenie