Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Palica je doplnok, kľúčové sú krivky. Najsexy žena na svete hrá golf

Titul najviac sexi ženy udelil Paige Spiranacovej pánsky magazín Maxim. 29-ročná populárna propagátorka golfu tomu nemohla uveriť.

17.06.2022 18:00
Paige Spiranacová. Foto:
Paige Spiranacová.
debata (4)

Spiranacová sa s najnovším triumfom pochválila hrdo na sociálnej sieti. Vďaka tomu bude v letnom vydaní magazínu na titulnej stránke. V súboji o najsexi ženu predstihla aj také krásky ako speváčku Dua Lipa či herečku Anu de Armasovú.

Na Twitteri napísala: „Takže Maxim ma tento rok označil najsexi ženou sveta a neverím! Ďakujem Maxim za túto úžasnú poctu.“

Spiranacová, ktorá má vďaka vyzývavým fotkám a dráždivým videám na sociálnych sieťach už 10 miliónov fanúšikov sa v roku 2015 stala golfovou profesionálkou. No kariéru profi športovkyne nahradila nakrúcaniu inštruktážnych videí na YouTube. Posúďte sami, či si titul od magazínu zaslúži.

Na svojich kontách pravidelne aktualizuje fotografie, na ktorých je zjavne golfové umenie druhoradým. Dáva si veľmi záležať na tom, aby zo svojho tela viac ukázala, ako skryla.

Vlani v podcaste Stripe Show uviedla: „Ako môžete vidieť, nevadí mi byť sexi. Milujem svoje telo a je to len časť toho, kým som.“

Najsexi žena na svete Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Golf je dôležitou súčasťou jej života, ale...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Golf #Paige Spiranacová