Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Momenty hrôzy exfutbalistu Trenčína. Havária priateľky a malého syna

Jamajského reprezentanta a hráča Aston Villy Leona Baileyho vystrašil nepríjemný incident na diaľnici.

12.06.2022 06:30
Leon Bailey si prežil na Jamajke chvíle hrôzy. Foto:
Leon Bailey si prežil na Jamajke chvíle hrôzy.
debata

V čase, keď sa Bailey pripravoval s národným tímom Jamajky na zápas proti Surinamu (3:1) sa na diaľnici prevrátilo auto s jeho priateľkou Stephanie Hopeovou a malým synom Leom.

O havárii ho informovali telefonicky len deň pred spomínaným zápasom. Bailey okamžite opustil zraz a vydal sa do nemocnice. Neskôr to označil za najdlhšiu cestu autom, akú v živote zažil.

Automobil Baileyho partnerky po havárii. Foto: instagram
Automobil Baileyho partnerky po havárii. Automobil Baileyho partnerky po havárii.

Našťastie jeho partnerka a aj syn vyviazli z hrozivo vyzerajúcej autonehody bez zranení. „Len pár hodín pred zápasom som si vypočul zničujúci odkaz. Bol som informovaný, že moja rodina mala hroznú autonehodu. Neviem opísať myšlienky, ktoré mi prebehli hlavou,“ napísal na Instagrame Bailey.

24-ročný krídelník, ktorý v AS Trenčín pôsobil od júla 2013 do augusta 2015, v tej chvíli iba veril, že sú nažive a nič vážne sa im nestalo. „Z Božej milosti sú tu dnes s nami a neutrpeli žiadne zranenia. Napriek všetkému, čo sa dialo, mi dovolili, aby som odohral zápas,“ uviedol Bailey.

Radosť slovenských futbalistov po víťazstve nad Azerbajdžanom 1:0. Čítajte viac Lobotka cíti každý sval, Pekarík dúfa. Slováci sú už v Kazachstane

Jeho Jamajka v stretnutí proti Surinamu vyhrala 3:1, no Bailey nebol s výkonom spokojný. „Ale hral som sa svoju rodinu, svoju krajinu a to ma povzbudilo. Sme vďační a ďakujeme za všetky odkazy a želania všetkého najlepšieho,“ dodal futbalista.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #AS Trenčín #Aston Villa #Leon Bailey