Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Shiffrinová sa verejne poďakovala statočnej Košičanke

Kto tvrdí, že je namyslenou hviezdou zahľadenou do seba, sa veľmi mýli. Opäť potvrdila, že problémy bežných ľudí jej nie sú ľahostajné.

05.04.2022 15:26
Mikaela Shiffrinová Foto:
Mikaela Shiffrinová.
debata (5)

Ako sme vás informovali minulý týždeň, aj americká lyžiarska hviezda Mikaela Shiffrinová sa zapojila do pomoci ukrajinským utečencom, ktorí utekajú pred ruskou vojenskou agresiou.

Najlepšia lyžiarka nedávno skončenej sezóny Svetového pohára vypočula prosby dobrovoľníkov zo Slovenska a do Košíc v spolupráci so svojimi sponzormi poslala kamión s humanitárnou pomocou.

pomoc utečencom, Shiffrinová Čítajte viac Shiffrinová poslala do Košíc cestoviny pre utečencov

„Mikaela nám pomohla zasýtiť stovky ľudí a sme jej za to neskutočne vďační, je to až neuveriteľné,“ uviedla dobrovoľníčka Darka minulý týždeň .

Práve Darku spomenula Shiffrinová vo svojom včerajšom statuse na sociálnej sieti. Oplatila jej podporu, ktorú jej Slovenka ukázala na finálových pretekoch sezóny v Courcheveli.

„Ďakujem, že podporujete organizácie, ktoré pomáhajú ľuďom z Ukrajiny. Rada by som upriamila pozornosť špeciálne na jednu ženu. Darka je jednou z mnohých dobrovoľníčok, ktorí odvádzajú skvelú prácu a venujú sa utečencom v slovenskom meste Košice,“ napísala Shiffrinová a pokračovala:

"Sila a vytrvalosť týchto ľudí ma ohromila. Jeden z mojich sponzorov podal pomocnú ruku a na Slovensko vyslal kamión s humanitárnou pomocou. Stalo sa tak po tom, ako mi Darka poskytla informácie.

Darka, ďakujeme ti za prácu, ktorú odvádzaš pre tých, ktorí pomoc najviac potrebujú. Znamená to veľa. Takže, len pre teba: ĎAKUJEME!"

Shiffrinová vyjadrila podporu Ukrajine už počas sezóny. Na pretekoch v Courcheveli mala na prilbe stužku v ukrajinských farbách.

Shiffrin prilba Čítajte viac S Ukrajinou na prilbe. Shiffrinová ďakovala za inšpiráciu

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Košice #podpora #Mikaela Shiffrinová #vojna na Ukrajine