Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dara Rolins si tentoraz klofla absolútnu legendu: Pavla Nedvěda

Speváčka Dara Rolins je opäť zamilovaná. Podľa českých médií tvorí pár s exfutbalistom Pavlom Nedvědom. Dvojica sa zblížila v lete v Taliansku.

11.12.2021 07:40
Dara Rolins Foto:
Dara Rolins a Pavel Nedvěd.
debata (13)

„Áno, je to pravda. Som naozaj šťastná,“ napísala speváčka pre portál iDNES.cz. Dara Rolins od rozchodu s Rytmusomm v januári 2018 o svojich vzťahoch verejne nehovorila.

"Od leta sa prepojili naše pracovné i príjemnejšie povinnosti v Taliansku,“ priznala speváčka, ktorá do Padovy posledné mesiace jazdila kvôli svojej novej džínsovej kolekcii Vermi.

„Nehnevajte sa, ale viac sa zverovať nechcem. Sme šťastní, že sa nám podarilo nechať si to tak dlho pre seba,“ dodala.

Následne na Instagrame uverejnila aj prvé fotografie. „Nechaj si to pre seba, kým nevieš, že je to trvalé,“ vložila odkaz medzi fotografie 49-ročná Slovenka.

Dara Rolins vydala svoju prvú platňu keď mala deväť rokov, v dvanástich ovládla hitparády duetom Zvončeky šťastia, ktorý naspievala s Karlom Gottom. Ako porotkyňa sa objavila v súťažiach SuperStar a Hlas ČeskoSlovenska. S expriateľom Matějom Homolom má dcéru Lauru.

Futbaloví hrdinovia 90´: Takto vyzerajú dnes Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Gheorghe Hagi (56) - je bývalý rumunský...

Bývalý futbalový stredopoliar a fenomenálny reprezentant Pavel Nedvěd bol vyhlásený za najlepšieho futbalistu Európy v roku 2003. Je dvojnásobný medailista z majstrovstiev Európy (1996, 2004), víťaz Pohára víťazov pohárov i Superpohára UEFA, štyrikrát Futbalista roku ČR. Pelé ho roku 2004 zaradil medzi 125 najlepších žijúcich futbalistov. Od októbra 2015 je viceprezidentom Juventusu Turín.

Jeho meno sa v poslednej dobe skloňuje predovšetkým v súvislosti s finančnou aférou Juventusu Turín. Slávny taliansky klub podľa všetkého nemal úplne v poriadku účtovníctvo.

Futbalista má s manželkou Ivanou dve deti, syna Pavla a dcéru Ivanu. Ešte pred pár mesiacmi tvoril pár s parkúrovou jazdkyňou Luciou Anovčínovou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavel Nedvěd (@11_nedved)

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Dara Rolins #Pavel Nedvěd