Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odpočívaj v pokoji, moja drahá. Ronaldo je v slzách

Cristiano Ronaldo prežíva náročné dni. Nielen v Manchestri United, kde ho tréner Ole Gunnar Solskjaer naposledy vynechal zo základnej zostavy, čo vyvolalo vlnu kritiky. Portugalčana nedávno zasiahla zdrvujúca správa.

07.10.2021 08:29
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata (10)

Jednému z jeho najbližších priateľov Josému Semedovi zomrela manželka Soraia. Mala iba 34 rokov. Príčiny smrti nie sú oficiálne známe, špekuluje sa o tom, že mala vážne zdravotné komplikácie kvôli infekcii.

"Sú chvíle, kedy ide všetko bokom, vrátane futbalu. Minulý týždeň nás nečakane opustila fantastická ľudská bytosť, naša milá Soraia.

Skvelá matka a manželka jedného z najlepších priateľov, aké mi život dal. Nič nemôže vymazať bolesť, ktorú teraz prežíva môj brat José Semedo a celá jeho rodina.

Sme však spolu, dnes a navždy, čelíme ťažkým dňom spoločne. Odpočívaj v pokoji, moja drahá. Nikdy na teba nezabudneme," napísal Ronaldo na instagrame a pripojil spoločnú fotografiu z reštaurácie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Semedo a Ronaldo sa poznajú z čias, keď obaja ako chlapci hrali za Sporting Lisabon. Hoci sa ich cesty rozdelili, priateľstvo zotrvalo. Semedo v minulosti priznal, že mu Ronaldo pomohol, aby sa nevybral po zlých chodníčkoch.

„Mnoho mojich kamarátov z detstva je mŕtvych, v base alebo závislých na drogách. Nechcem ani myslieť na to, že by sa mi stalo niečo podobné. Ronaldovi dlžím všetko,“ priznal Semedo.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo