Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Niesla sa ako kráľovná. Wimbledon nemo sledoval Serenin nový módny doplnok

Vystúpenie Sereny Williamsovej vo Wimbledone trvalo len šesť hier.

30.06.2021 08:38
debata (14)
Británia šport Tenis Wimbledon ženy dvojhra 1.kolo Čítajte viac Gombos sa lúči, Serenine nádeje zmaril skreč. Federer mal šťastie

V utorňajšom zápase 1. kola proti Bieloruske Aleksandre Sasnovičovej šiesta nasadená Američanka skrečovala za stavu 3:3 pre zranenie kolena. Vôbec prvýkrát v kariére sa v Londýne nedostala cez úvodné kolo.

Na vyrovnanie absolútneho rekordu Margaret Courtovej v počte grandslamových trofejí vo dvojhre si tak musí počkať.

Titul tenisovej kráľovnej jej fanúšikovia pridelili vďaka outfitu pri príchode na kurt.

K svojim extravagantným kúskom z predchádzajúcich grandslamových turnajov, najmä Roland Garros, pridala na tráve All England Clubu nový doplnok pripomínajúci pláš­ť.

Serena Williamsová zaujala vo Wimbledone Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Serena Williamsová vstupuje na Centrálny kurt...

„Najnovší look zaujal miesto v Sereninej módnej sieni slávy. Bohužiaľ ho zatienil predčasný koniec na turnaji,“ píše Yahoo. Tridsaťdeväťročná Američanka opúšťala kurt v slzách.

„Zlomilo mi srdce, že som musela odstúpiť po zranení pravej nohy,“ napísala neskôr na instagrame k fotografii jej efektného príchodu na zápas.

Poďakovala fanúšikom, ktorých podporu a vrelosť v Londýne cítila. „Keď som kráčala na kurt a z neho, znamenala pre mňa svet,“ doplnila.

Jej manžel Alexis Ohanian zverejnil na sociálnej sieti rovnakú snímku ako Serena a označil ju obrázkom kráľovskej koruny. „Tenisová kráľovná navždy,“ reagovali viacerí komentujúci.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
14 debata chyba
Viac na túto tému: #wimbledon #Serena Williams