Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Biely cirkus má nový pár snov. Shiffrinová randí so zvučným menom

Mikaela Shiffrinová je opäť zamilovaná. Lásku k Aleksandrovi Aamodtovi Kildemu už neskrýva, rovnako ako nórsky lyžiar.

03.06.2021 06:45
debata (5)

„Áno, sme pár. Poznáme sa už šesť rokov, ale sme spolu len krátko,“ potvrdil držiteľ veľkého glóbusu a víťaz šiestich pretekov Svetového pohára pre denník Verdens Gang.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aleksander Aamodt Kilde (@akilde)

Denník Blick sa rozplýva nad novým lyžiarskym párom snov, spomína ďalšiu lásku v bielom cirkuse. Zrodilo sa v ňom už viacero vzťahov. Aj Shiffrinovej partnerom bol do roku 2019 Francúz Mathieu Faivre.

V elitnom lyžovaní je viacero príkladov hviezdnych dvojíc. Aj my sme písali o Švajčiarke Michelle Gisinovej a Talianovi Lucovi de Aliprandinim, pár tvorí už vyše desiatich rokov aj Kanaďanka Marie-Michele Gagnonová s americkým zjazdárom Travisom Ganongnom.

Francúzka Tessa Worleyová je vo vzťahu s Julienom Lizerouxom, Švédka Anna Swenová Larssonová s Mathhiasom Roenngrenom či Vincent Kriechmayr s Michaelou Heiderovou.

Dvadsaťosemročný víťaz Svetového pohára zo sezóny 2019/20 Kilde na instagrame zverejnil spoločnú fotografiu so Shiffrinovou (26). „Teraz to už viete,“ napísal. A Američanka reagovala: „Nikto to nebude vedieť, ako by mohli? Počkať…“

V komentároch im prišlo viacero gratulácií. Nechýbali medzi nimi Lindsey Vonnová, Aksel Lund Svindal, Mauro Caviezel, Tiril Eckhoffová, Beat Feuz, Felix Neureuther či Tina Weiratherová. Pozdravil ich aj profil FIS.

Dlhoročná rivalka Petry Vlhovej vymenila pláž za zasnežené svahy a na novú sezónu sa pripravuje v rodnom Colorade, konkrétne v rezorte Copper Mountain.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Mikaela Shiffrinová #Aleksander Aamodt Kilde