Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Ruská krasokorčuliarka sa vyzliekla pre pánsky magazín. Kouč si podal kritikov

Ruská krasokorčuliarka Jelizaveta Tuktamyševová nafotila odvážne snímky pre magazín Maxim. Svetová i európska šampiónka o tomto kroku dlhšie uvažovala, no zároveň dodala, že by ponuku prijala len v prípade, ak by išlo o vkusné fotografie.

27.02.2021 08:27
debata (17)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MAXIM Russia (@maximmagazinerussia)

Rozhodnutie 24-ročnej hviezdy sa stretlo aj s kritikou, na ktorú reagoval uznávaný tréner Alexej Mišin. Objaviteľ rodáčky z Glazova viedol aj mená ako Alexej Jagudin či Jevgenij Pľuščenko.

„Mlčte,“ odkázal neprajníkom kouč a dodal, že nie sú jej rodičmi, aby ju odsudzovali. Krásu Tuktamyševovej Mišin prirovnal k dávnemu umeleckému dielu a doplnil, že jej fotografie by nepochybne zaujali aj „primitívnych mužov“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ижевск (@izhevsk.118)

„V staroveku by určite inšpirovala umelcov k dielam, ktoré by sme mohli obdivovať aj v súčasnosti. Jej fotenie je istým druhom umenia,“ uviedol 79-ročný Mišin pre Championat.

Reprezentantku bráni aj legenda ruského i sovietskeho krasokorčuľovania Tatiana Tarasovová. Rozhodnutie pózovať pre časopis schvaľuje a uviedla, že pre ňu bolo potešením vidieť jej krásne fotografie.

Tuktamyševová, ktorá v tejto sezóne vyhrala Rostelecom Cup, sa pripravuje na súboj o jedno z troch miest v národnom tíme na blížiace sa majstrovstvá sveta v Štokholme (22. – 28. marca).

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Jelizaveta Tuktamyševová