Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tragédia. Modelka po rozchode s Boatengom spáchala samovraždu

Týždeň po rozchode s futbalistom Bayernu Jéromom Boatengom spáchala v berlínskom apartmáne samovraždu modelka Kasia Lenhardtová. Mala 25 rokov a zanechala syna.

10.02.2021 14:14 , aktualizované: 16:32
debata

Hráč si po rozchode s expriateľkou vymieňal cez médiá a sociálne siete tvrdé odkazy. Nemecký reprezentant napríklad pre Bild uviedol, že poľská rodáčka ho vydierala falošným obvinením z domáceho násilia.

V rozhovore tiež prezradil, že má „obrovský problém s alkoholom“. „Dúfam, že dostane pomoc, ktorú urgentne potrebuje,“ dodal.

Podľa modelky však vzťah ukončila ona pre partnerove „klamstvá a pokračujúcu neveru“. Označila ho za diabla. Následne fanúšikom sľúbila, že sa čoskoro ozve. „Musíme sa pozbierať. Prosím, dajte mi čas. Budem sa brániť, pretože som nikdy nebola takáto oklamaná a zneužitá,“ zdôverila sa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KASIA (@kasia_lenhardt)

Obranca vynechá štvrtkové finále majstrovstiev sveta klubov FIFA proti mexickému Tigres UANL. Tréner Bavorov Hansi Flick to potvrdil v stredu s tým, že je to z osobných dôvodov, no nešpecifikoval ich. Je však zrejmé, že je to pre úmrtie Lendhartovej.

"Na Tigres sa intenzívne pripravujeme. Videli sme ich v semifinále a naozaj nás presvedčili, že majú kvalitu. Hrajú intenzívne a majú výborné krídla. Očakávam ťažký zápas.

Jerome ma požiadal o rozhovor, po ktorom sme mu, samozrejme, vyhoveli.

Pred odletom do Mníchova a príchode do Nemecka musí podstúpiť covid test, takže zajtra nám nebude k dispozícii," citovala agentúra AFP Flicka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jérome Boateng #Kasia Lenhardtová