Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Módna ikona? Spoluhráči si uťahujú z pestrofarebného Ronalda

Juventus Turín nastúpil na zápas 28. kola Serie A už v piatok a tak si jeho hráči môžu užívať voľný víkend. Platí to aj o najväčšej hviezde mužstva Cristianovi Ronaldovi.

27.06.2020 19:41
debata
Cristiano Ronaldo. Foto: instagram.com/cristiano
Ronaldo Cristiano Ronaldo.

Portugalská superhviezda si na sobotu pripravila špeciálny outfit. Za košeľu a kraťasy luxusnej značky Louis Vuitton zaplatila takmer 1400 eur.

„Štartujem víkend v dobrej nálade a s dobrým štýlom,“ napísal Ronaldo do popisku k fotografii.

Pestrofarebnú kombináciu oblečenia si na webe všimli aj jeho súčasní a bývalí spoluhráči. Leonardo Bonucci k trom smajlíkom pridal aj koment: Neskutočné!

Zareagoval sa aj Medhi Benatia, ktorý hrával za Juve v minulej sezóne. „Dobrý štýl? No neviem, kamarát…,“ napísal francúzsky stopér.

Opačného názoru sú však fanúšikovia. Ronaldovu fotku za päť hodín od uverejnenia „lajklo“ viac ako sedem miliónov ľudí.

Najbohatší futbalisti planéty Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Paul Pogba - 85 miliónov dolárov.

Sarri: Potrebuje hrať čo najviac

Ronaldo extravagantným kompletom oslávil svoj piatkový výkon. K výhre nad Lecce 4:0 sa podieľal gólom z pokutového kopu a dvoma asistenciami.

Juventus si najmä vďaka nemu upevnil vedúce postavenie v tabuľke. Obhajca titulu má náskok sedem bodov pred druhým Laziom Rím, ktoré v sobotu hostí Fiorentinu.

Ronaldova forma po reštarte sezóny vyvolávala otázky, no výkonom proti Lecce zavrel ústa všetkým kritikom.

„Cristiano je teraz v dobrej kondícii. Samozrejme, po prestávke sa ešte potrebuje zlepšiť a darí sa mu to od zápasu k zápasu,“ uviedol na adresu 35-ročného krídelníka tréner Juventusu Maurizio Sarri.

Cristiano Ronaldo v zajatí luxusných áut Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo a jeho vozový park.

Domáci strelili všetky svoje góly až v druhom polčase. Osem minút po zmene strán otvoril skóre Paulo Dybala vydarenou strelou spoza šestnástky po spätnej prihrávke Ronalda.

Portugalský kanonier o necelých desať minút neskôr sám premenil pokutový kop, keď ho predtým fauloval Luca Rossettini.

V 83. minúte pätičkou pripravil gól pre striedajúceho Gonzala Higuaina. Päťnásobný víťaz Zlatej lopty sa okrem toho dostal aj do množstva ďalších gólových šancí.

„Cristiano potrebuje teraz čo najviac hrať. Možno prídu v budúcnosti zápasy, v ktorých ho budeme šetriť, no teraz musí čo najčastejšie hrávať. Počúva svoje telo a vie, kedy sa potrebuje zastaviť a oddychovať. Momentálne potrebuje čo najväčšie zápasové vyťaženie,“ dodal Sarri.

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #Juventus Turín #futbal #Cristiano Ronaldo #móda