Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Fotografova Wonder Woman v podpätkoch. Aj Radwanská pózovala s bruškom

Najúspešnejšia poľská tenistka v histórii Agnieszka Radwanská koncom novembra 2018 oznámila, že už nemôže hnať svoje telo na limit a končí kariéru.

24.06.2020 09:21
Agnieszka Radwanská, Dominika Cibulková Foto: ,
Agnieszka Radwanská s Dominikou Cibulkovou po finále v Sydney v januári 2013, ktoré ovládla Poľka. O sedem mesiacov jej Slovenka prehru odplatila.
debata

Niekdajšia svetová dvojka sa z tenisového sveta úplne nevytratila, pôsobila napríklad v pozícii ambasádorky minuloročného turnaja majsteriek v Šenzene. Okrem toho úspešne ukončila vysokoškolské štúdium telesnej výchovy v rodnom Krakove.

V januári tohto roka na Instagrame oznámila, že s manželom Dawidom Celtom, bývalým hráčom a neskôr členom jej tímu, čakajú prvé dieťa.

„Nastal čas na novú etapu v mojom živote,“ napísala vtedy k snímke malých topánok.

Agnieszka Radwanská je v radostnom očakávaní Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Agnieszka Radwanská sa čoskoro stane mamou.

Čoskoro sa stane mamou – podobne ako Dominika Cibulková, ktorú vo vzájomnej bilancii Krakovčanka zdolala tesne 7:6. V roku 2013 sa dvakrát stretli vo finále: v júni v Sydney sa tešila z titulu Poľka, v júli v Stanforde Slovenke.

Obe sa v tehotenstve nechali zvečniť s bruškami. Víťazka 20 turnajov WTA vo dvojhre pred niekoľkými dňami zverejnila na sociálnych sieťach umeleckú fotografiu Mateusza Motyczyńského.

„Bolo mi cťou. Si najlepšia. Wonder Woman a večná šampiónka,“ reagoval na poďakovanie po fotografovaní jej autor.

Srdiečkom na snímku reagovala aj Wozniackej krajanka, MMA zápasníčka Joanna Jedrzejczyková. Už bývalá dánska tenistka Caroline Wozniacka, ktorá má poľské korene, jej napísala: „Ale modelka.“

Vtipne sa na pohlavie bábätka spýtal tenista Jerzy Janowicz: „Zahráte si spolu ženskú štvorhru alebo mix?“ Odpovede sa nedočkal…

debata chyba
Viac na túto tému: #Agnieszka Radwanská