Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dominika Cibulková je už mamička. Má syna Jakuba

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková je matkou. Spolu s manželom Michalom Navarom sa im v noci zo soboty na nedeľu narodil syn Jakub.

14.06.2020 07:48
debata (19)

Cibulková rodila na klinike vo Viedni. Rozhodla sa tak, aby mohol byť pri pôrode aj jej manžel. „Náš svet už nikdy nebude rovnaký,“ napísala v nedeľu ráno na Facebooku a pripojila fotografiu z pôrodnej sály.

K šťastnej udalosti jej gratulujú fanúšikovia i známe osobnosti. Napríklad na Instagrame aj niekdajšia americká lyžiarka Lindsey Vonnová.

Dominika Cibulková je historicky najlepšia slovenská tenistka. V roku 2016 zvíťazila na Turnaji majsteriek, dva roky predtým sa prebojovala do finále Australian Open. V rebríčku WTA to dotiahla najvyššie na 4. miesto a vyrovnala sa tak Miloslavovi Mečířovi.

Kariéru ukončila vlani na Roland Garros. Informovala o tom však až v novembri vo svojom knižnom životopise Tenis je môj život.

Pred Vianocami sme s ňou urobili veľký rozhovor nielen o najkrajších sviatkoch roka. Reč prišla aj na materstvo.

„Bola som jedináčik, rodičia by pre mňa spravili aj posledné, ale boli na mňa prísni. Nikdy neexistovalo, že keď bol na mňa nahnevaný tatino, že by som šla za maminou. Výchova formuje človeka, dieťa musí mať rešpekt. Ale nechcem mudrovať, zatiaľ dieťa nemám. Potom vám prídem povedať, ako to je. Práve sa chystám objednať si knižku. Volá sa: A dosť! To preto, aby mi deti nelietali s jedlom po byte, ako sa to dnes robí, ale jedli pekne za stolom,“ vravela úspešná hráčka.

Z hráčiek sa vraj ako prvej pochválila Garbine Muguruzaovej. "Písala mi celé leto a podpichovala ma, že som tehotná. Zakaždým som jej odvetila, aby s tým prestala, že som len tučná. Neskôr sa tešila so mnou a tvrdila, že mi v dobrom závidí. Potom som sa priznala aj Marion Baroliovej, dodala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

About today-still 2in1 ⏳uz padaju tipy v kruhu najblizsich ze kedy..

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková