Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Panarin chcel Znarokovi ukázať snubný prsteň. Budúci svokor ho nevnímal

Ruský hokejista v službách New Yorku Rangers Artemij Panarin má za sebou rušné obdobie počas prestávky v NHL zavinenej pandémiou koronavírusu.

24.05.2020 14:19
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

08/05/2019❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Артемий Панарин (@artemiypanarin),

S 95 bodmi štvrtý najproduktívnejší hráč tejto zatiaľ neukončenej zámorskej sezóny stihol vymaľovať dom, rozdával štedré dary pracovníkov v tzv. prvej línii a napokon sa zasnúbil so svojou priateľkou, modelkou Alisou Znarokovou.

So snubnými prsteňmi sa pochválili na sociálnych sieťach, čo si vyžiadalo množstvo gratulácií a súhlasných reakcií. Oveľa zaujímavejšie však reagoval otec nádejnej nevesty Oleg Znarok.

Bývalý hokejista je fanúšikom známy aj ako úspešný tréner na reprezentačnej a klubovej úrovni. S Rusmi vybojoval zlato na majstrovstvách sveta aj olympijských hrách, s Dynamom Moskva a SKA Petrohrad zasa Gagarinov pohár za celkový triumf v KHL.

Keď sa však nádejný zať chcel pochváliť milou novinkou a prostredníctvom videohovoru ukázal Olegovi ruku s prsteňom a to isté spravila aj jeho dcéra Alisa, známy tréner po návrate z tréningového zápasu zareagoval po svojom.

Oleg Znarok na lavičke ruskej hokejovej... Foto: Pravda, Ľuboš Pilc
Oleg Znarok Oleg Znarok na lavičke ruskej hokejovej reprezentácie.

„Ahoj, Panara! Videl si ako sme ich dnes zničili? Tak sa hrá hokej.“ Neskôr ešte čosi povedal, ale pre zlý signál to nebolo počuť. Vzápätí na záver dodal: „To je teda všetko, majte sa“ a odhlásil sa z hovoru.

Panarin pre Ria Novosti dodal, že Oleg Valerievič zjavne nepochopil, o čo im v rozhovore išlo, a až neskôr si to celé nechal vysvetliť. „Je zrejme plne koncentrovaný na svoju prácu v Spartaku Moskva,“ dodal Artemij Panarin.

Panarin a Znaroková sa zasnúbili počas prechádzky v centre Petrohradu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Люблю фотографироваться Love to take pictures

Príspevok, ktorý zdieľa Артемий Панарин (@artemiypanarin),

„Zastavili sme sa na mieste, kde vyhrávajú pouliční muzikanti. Prišlo mi to romantické, preto som zastal a Alisu požiadal o ruku. Nepokľakol som pred ňou, ani som veľa nerozprával. Aj tak však súhlasila a po tvári jej začali stekať slzy. Aj ona si to všimla u mňa. Bol to jeden z najemotivnejších momentov v mojom živote,“ vysvetlil Panarin.

„Svadbu sme plánovali už toto leto, ale budeme ju musieť odložiť pre koronavírus. Chceli by sme mať na nej približne 80–100 ľudí, nič veľké,“ dodal Panarin.

Najlepší hokejisti z každého tímu NHL v histórii Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
Anaheim Ducks - Teemu Selänne.
debata chyba
Viac na túto tému: #New York Rangers #Artemij Panarin