Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V USA majú zámoček i apartmány, v Rusku stavajú vilu. Ovečkinovci si užívajú luxus

Ruský útočník Alexander Ovečkin figuruje nielen v desiatke najlepších strelcov histórie NHL, ale aj v Top Ten majiteľov najdrahších nehnuteľností medzi hokejistami v Severnej Amerike.

27.04.2020 16:54
debata (4)
Alexander Ovečkin so synom Sergejom a a... Foto: TASR/AP, Nick Wass
Alexander Ovečkin Alexander Ovečkin so synom Sergejom a a manželkou Nasťou.

Ovečkin vlastní luxusný zámok neďaleko Washingtonu za 4 milióny dolárov, niekoľko apartmánov na Floride a okrem toho v Rusku má rozostavanú trojposchodovú vilu v Podmoskovskej oblasti. Informuje o tom ruský portál kraska.guru.

Kapitán a dlhodobý strelecký líder Washingtonu v NHL predtým býval v Arlingtone, ale tam nemal dostatočné súkromie a pokoj od často dotieravých žiadateľov o autogramy a fotografie.

Neskôr sa so svojou manželkou Anastasiou Šubskou a 1,5-ročným synčekom Seriožom presťahovali do zámočku, ktorý sa nachádza v pokojnej oblasti neďaleko hlavného mesta USA.

VIDEO: Honosný dom Ovečkinovcov v Amerike

„Zámok je oplotený. Jeho susedmi sú vysokopostavení ľudia. Bohatí Američania sú hrdí na to, že v ich blízkosti býva hokejová hviezda a podľa toho sa aj správajú. Doprajú Ovečkinovcom tak potrebný pokoj. Tí najvytrvalejší fanúšikovia si pri návštevách honosného sídla odnesú aspoň fotografie kovaných brán s nezvyčajnými ozdobnými prvkami v tvare hokejok,“ píše vyššie spomenutý ruský web.

Honosné obydlie 34-ročného ruského „snajpera“ má okrem viacerých obývacích izieb aj päť spální, sedem kúpeľní, knižnicu, kino, bazén, relaxačnú miestnosť a tri funkčné kozuby.

Priestranná kuchyňa je spojená s jedálňou. Najväčšia z kúpeľní je vyzdobená prírodným mramorom v béžovom odtieni. Na pódiu sa týči vírivka s hydromasážnou funkciou. Keďže sa nachádza pri okne, počas vodných procedúr si možno vychutnať výhľad na okolitú prírodu.

„Celkovo toto luxusné bývanie odráža staré časy, ale pritom je prešpikované modernými prvkami. Exteriéry sú vyzdobené v škandinávskom štýle Hygge, návrhári sa zamerali na vytvorenie pocitov tepla a pohodlia. Čo sa týka vonkajších priestorov, polhektárová záhrada je vhodná na organizovanie večierkov pre väčšie množstvo ľudí. Alexander má rád grilovanie a tiež návštevy,“ pokračuje ruský portál.

Ruský hokejový fenomén vlastní aj luxusné apartmány v Miami s výmerou 200 m štvorcových a výhľadom na oceán. Pri tejto kúpe sa nechal inšpirovať svojim finančnými poradcami. Podľa ich slov nechcel zbytočne rozhadzovať.

Ovečkin zároveň neraz v minulosti v rozhovoroch naznačil, že po skončení kariéry by sa aj s rodinou rád vrátil do Ruska.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Merry Christmas from our family#срождеством #ovechkinfamily #ovijr #овечкины

Príspevok, ktorý zdieľa Nastasiya Ovechkina (@nastyashubskaya),

„Na tento účel by mala slúžiť nehnuteľnosť po rodičoch, ale aj nový pozemok v tesnom susedstve neďaleko Moskvy. Jeho súčasťou je aj tenisový kurt, basketbalové ihrisko a súkromný rybník. Dominantou pozemku je trojposchodový kaštieľ v anglickom štýle, ktorý je ešte len rozostavaný, Dokončená je zatiaľ iba záhradná chatka. Hokejista tiež plánuje výstavbu kúpaliska s penziónom a ďalších miest na rekreáciu,“ uzatvára portál kraska.guru.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Ovečkin