Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najlepší? Kdeže! Ronaldo je síce zviera, no zahanbila ho žena

Na nejedného športovca začína po dňoch či týždňoch v karanténe doliehať kríza. Nie div, ľudia, ktorí sú zvyknutí na neustály pohyb a aktívny život, zrazu zostali zatvorení medzi štyrmi stenami.

08.04.2020 12:53
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata

Výnimkou nie je ani jeden z najlepších futbalistov všetkých čias – Cristiano Ronaldo. Portugalská superhviezda pravidelne zásobuje fanúšikov na sociálnych sieťach fotkami či videami.

Naposledy ich vyzval, aby sa pokúsili prekonať jeho rekord v počte brušákov. Útočník Juventusu Turín ich za 45 sekúnd urobil 142!

Brušáky v podaní Ronalda a ďalších športovcov.

A následne sa pochválil vymakaným brušným svalstvom…

O prekonanie Ronaldovho čísla sa pokúšajú ľudia po celom svete. A medzi nimi aj známi športovci. Tak napríklad: reprezentační spoluhráči sa k Ronaldovi ani nepriblížili. Bruno Fernandes sa dostal na číslo 117, Diogo Dalot na 105.

O pokorenie maxima CR7 sa snažili mnohé z hviezd. Úspešná nebola ani jedna. Až kým sa na scénu nedostala Caster Semenyaová. Dvojnásobná olympijská šampiónka v behu na 800 metrov pokorila Ronalda o 34 opakovaní.

A neodpustila si na jeho adresu poznámku. „Cristiano, ďakujem ti za túto výzvu. Si zviera, urobil si to najlepšie, ako si mohol. Ale ja som to za rovnaký čas zvládla 176-krát. Na nedeľu to nie je zlý výkon,“ odkázala s úsmevom.

Brušáky Caster Semenyaovej.

Nuž, ani Ronaldo nie je nezdolateľný. Dostane sa na úroveň Juhoafričanky?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #atletika #výzva #Caster Semenyaová #brušné svaly