Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozjasala Tehelné pole. Polonahá fanúšička Slovana spoznala trest

Fanúšička Slovana Bratislava spoznala trest za svoj výlet na ihrisko počas prvého zápasu 4. predkola Európskej ligy proti PAOK-u Solún.

28.08.2019 14:18
debata (22)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ver či nie užívala som si to... až moc✋

Príspevok, ktorý zdieľa Samantha Charlotte Prachař (@samanthaprach),

Hrala sa posledná štvrťhodina zápasu a na ukazovateli skóre svietil stav 0:0. Z ničoho nič sa na trávnik vyrútila z kotla Slovana mladá fanúšička Samantha Prachař. Prešmykla sa cez ochrannú službu, preskočila reklamný panel a vyzliekla si tričko. Pobehovala po ihrisku iba v spodnom prádle, za čo si vyslúžila potlesk zaplneného Tehelného poľa.

Čo neurobiť pre pár sekúnd slávy, že? Popularita na sociálnych sieťach bola okamžitá. Netrvalo však dlho a celú situáciu vzala do rúk polícia, ktorá predviedla exhibicionistku priamo na policajnú stanicu. V tom momente sa jej dovtedy veselý večer zmenil na peklo. Ako uvádza portál profutbal.sk, Samantha strávila na polícii až štyri dni.

„Boli to najťažšie štyri dni v mojom živote. K ľuďom sa správajú príšerne, to prostredie a všetko okolo bolo strašné. Malá miestnosť, dve postele, k hygiene sa ani vyjadrovať nechcem. Žiadne okno, ani kontakt so svetom. Nič. Iba ty, možno človek, ktorý je s tebou v cele. Zobudíš sa, dáš si raňajky a máš pred sebou celý deň čakania, čo sa bude diať. Nemôžeš robiť nič, iba spať. Neprajem to nikdy nikomu zažiť,“ povedala.

Polícia sa s vynesením verdiktu veru neponáhľala. Dala jej na výber, buď štyri mesiace v hnusnom väzení, alebo pokuta 800 eur. Fanúšička Slovana neváhala ani sekundu. „Pokutu som prijala, s peniazmi nemám problém. Určite mi to za ten zážitok stálo“, dodala. Okrem toho nesmie dva roky vstúpiť na žiadny štadión na Slovensku. Povzbudzovať Slovan tak môže už len od televíznych obrazoviek.

22 debata chyba
Viac na túto tému: #európska liga UEFA #ŠK Slovan Bratislava #PAOK Solún #exhibicionizmus