Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

AC/DC za milión, žiadne mobily, deti ani Ronaldo. Ramos chystá veľkolepú svadbu

Hviezdneho futbalistu Realu Madrid Sergia Ramosa a jeho priateľku, televíznu moderátorku Pilar Rubiovú, čaká v sobotu veľký deň.

14.06.2019 09:13
Sergio Ramos, Pilar Rubiová Foto: ,
Sergio Ramos s Pilar Rubiovou na snímke z roku 2016.
debata

Po siedmich rokoch vzťahu si povedia spoločné áno. Ich svadbu budú podľa denníka Marca sprevádzať prísne pravidlá. Hostia majú predpísaný typ aj farbu oblečenia, ženy napríklad nemôžu prísť v ružovej, oranžovej či zelenej.

Pozvaní po príchode odovzdajú svoje mobilné telefóny, aby sa zábery z udalosti nedostali na internet a známe tváre sa mohli pokojne zabávať.

Na slávnosť prídu len osoby staršie ako 18 rokov, to znamená, že aj traja synovia Ramosa a Rubiovej sa zúčastnia len na obrade v katedrále v Seville, na slávnosti vo futbalistovom rodnom Camase už nie.

„Rozhodli sme sa pre toto miesto, pretože už dlhý čas žijeme v Madride, takže tu bude menej ľudí. Bude to špeciálna svadba, pretože my sme špeciálni,“ povedal pred niekoľkými týždňami Ramos.

Symbolom svadby bude jednorožec. Svadobčania ho musia mať ako dočasné tetovanie, aby sa ich dalo identifikovať a na obrad neprekĺzli nepozvaní ľudia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

¡¡¡Felicidades Sergio Jr!!! @sergioramos #sergiojr #happybirthday • ¡¡¡Happy Birthday Sergio Jr!!! @sergioramos #sergiojr #happybirthday

Príspevok, ktorý zdieľa Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial),

Na farme La Alegría, ktorá je v Ramosovom vlastníctve, príde až 500 hostí. A bude to prehliadka slávnych osobností. Zo súčasných či bývalých futbalistov nebudú chýbať David Beckham s manželkou Victoriou či Iker Casillas so Sarou Carbonerovou, príde aj Gerard Piqué z konkurenčnej Barcelony so speváckou partnerkou Shakirou.

Samozrejmosťou je prítomnosť celého tímu Real Madrid vrátane prezidenta klubu Florentina Péreza a trénera Zinedina Zidana. Spoluhráčov doplnia aj bývalé hviezdy Realu Raúl González, Joaquín Sánchez, Julio Baptista, Roberto Carlos, Fernando Hierro či Brazílčan Ronaldo.

Hrajúca portugalská legenda Cristiano Ronaldo, ktorá z Realu prestúpila do Juventusu, však medzi pozvanými nie je. Dvojica strávila v madridskom tíme spoločných 9 rokov, no jej rozlúčka vraj nebola ideálna. Hovorí sa o tom, že Ronaldov odchod do Talianska vyvolal napätie, ktoré medzi dvojicou stále tlie.

Nevesta a ženích o dary nemajú záujem, hostí namiesto nich poprosili o príspevok pre UNICEF.

Bonbónik na záver: okrem španielskej speváčky Niny Pastori vystúpi na svadbe slávna hardrocková kapela AC/DC, za jej súkromný koncert zaplatí Ramos podľa španielskych médií milión eur.

TV Pravda: Niekdajší slovenský futbalový reprezentant Samuel Slovák hodnotí sezónu Ligy majstrov.
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Sergio Ramos #Pilar Rubio