Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO: Slovenky proti nej nemali šancu. Krásna Lisa má prvú výhru

Ani Anastasia Kuzminová, ani Paulína Fialková, ani Dorothea Wiererová. Štvrtkový šprint biatlonistiek v Oberhofe ovládla Lisa Vittozziová.

11.01.2019 08:30
debata
Lisa Vittozziová (uprostred) sa teší po triumfe... Foto: TASR/AP, Petr David Josek
Nemecko Biatlon Ženy Oberhof Šprint Lisa Vittozziová (uprostred) sa teší po triumfe v šprinte žien na 7,5 km vo Svetovom pohári v nemeckom Oberhofe. Druhé miesto si vybojovala Francúzka Anais Chevalierová (vľavo), tretia bola Švédka Hanna Öbergová (vpravo).

Sympatická Talianka vybojovala svoje premiérové víťazstvo v seriáli Svetového pohára v kariére. V aktuálnej sezóne predvádzala solídne výkony, ale väčšinu jej stačili na štvrté, piate či šieste miesto.

„Som veľmi šťastná, stále tomu nemôžem uveriť. V Oberhofe sa mi nikdy predtým nedarilo, vždy som zajazdila zle. Avšak dnes som predviedla čistú streľbu a bežalo sa mi prekvapujúco ľahko. Je to super pocit,“ usmievala sa v cieli víťazka.

Dvadsaťtriročná Vittozziová sa vďaka štvrtkovému triumfu dostala na čelo hodnotenia rýchlostných pretekov. Po štyroch šprintoch vedie s trojbodovým náskokom pred krajankou Wiererovou, tretia je Slovenka Paulína Fialková.

Vittozziová patrí na Apeninskom polostrove medzi najpopulárnejšie športovkyne. Nedávno ju fanúšikovia na internete zvolili za Miss zimných športov. Prečo? Pozrite si jej prezentáciu z instagramu a možno na to prídete.

Lisa Vittozziová Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Lisa Vittozziová.
debata chyba
Viac na túto tému: #biatlon #šprint #Lisa Vittozziová