Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Reportérku v živom vstupe obťažoval fanúšik. Jej hnev okamžite pocítil

Obkľúčenie redaktorov športovými fanúšikmi v živých vstupoch nie je ničím výnimočným. Väčšina žurnalistov si s takouto nekomfortnou situáciou dokáže poradiť, ale nájdu sa aj takí, ktorí svoje rozladenie dajú najavo.

05.05.2018 08:26
debata

Na internete sa objavilo video osláv triumfu mexického futbalového klubu Chivas Guadalajara v Lige majstrov zóny Severnej a Strednej Ameriky a karibskej oblasti.

Jeho priaznivci pred niekoľkými dňami skomplikovali prácu reportérke Fox Sports Maríi Fernande Morovej. Tanec a spev v červeno-bielych farbách sa zakrátko zvrhol na obťažovanie. Jeden z fanúšikov ju chytil za zadok a po vstupe si to s ním vybavila – s mikrofónom v ruke.

„Najskôr som si myslela, že je to náhoda, v takejto situácii sa to môže prihodiť. Pokračovala som vo svojej práci. No keď ma chytil za zadok tretíkrát, došla mi trpezlivosť a pokúsila som sa brániť tak, ako to v tej chvíli šlo. Ženy čelia podobným situáciám často, rozdiel bol v tom, že tento muž si to dovolil v priamom prenose,“ napísala Morová na Twitter.

debata chyba
Viac na túto tému: #redaktorka #obťažovanie #María Fernanda Morová #Chivas Guadalajara