Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Ninja korytnačky skončili vo väzení. Zaplatia hviezdy PSG kauciu?

Kylian Mbappé to nemá v šatni futbalistov Paríža Saint-Germain ľahké. Hoci s cenovkou 180 miliónov eur figuruje medzi najdrahšími hráčmi na planéte, vo veku 18 rokov patrí v tíme PSG medzi najmladších.

17.12.2017 16:19
PSG ninja korytnačky Foto: ,
Gól Edinsona Cavaniho oslavovali s hráčmi PSG aj dvaja fanúšikovia v kostýmoch ninja korytnačiek.
debata

Spoluhráči si z neho robia žarty, že pre svoj široký úsmev a guľatú tvár vyzerá ako jedna z postavičiek animovaného seriálu Ninja korytnačky. Podľa kolegov má podobizeň Donatella, jedného z kvarteta známych korytnačiek.

Ďalšími členmi populárnej štvorky, ktorí sú pomenovaní po slávnych renesančných umelcoch, sú Leonardo, Raphael a Michelangelo. A práve tí prišli svojho prominentného „kolegu“ pozdraviť.

Udialo sa tak počas sobotňajšieho zápasu Rennes – PSG. Po treťom góle hostí vybehli na trávnik traja fanúšikovia oblečení v kostýmoch ninja korytnačiek. Jedného zadržala usporiadateľská služba hneď skraja ihriska, ďalší dvaja sa však dostali až k hráčom.

Do vtipnej scénky sa zapojili aj hosťujúce hviezdy. Obranca Dani Alves sa pristavil k Leonardovi a spoza chrbta „vytiahol“ pomyselnú katanu. Mbappé zobral neškodný počin s humorom, jedného z ‚ninjov‘ objal a pozdravil.

Kreatívna trojica fanúšikov napokon skončila vo väzení pre narušenie verejného poriadku. Pod ich fotkou sa objavila výzva na zapletenie kaucie, na ktorú by mali prispieť hviezdy PSG.

Určite by mali z čoho, za výhru 4:1 na ihrisku Rennes dostali víťazné prémie a s prehľadom trónia na čele tabuľky.

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Ninja korytnačky #Ligue 1 #Paríž Saint-Germain