Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos Extraliga (SR)

14.01.2024 o 17:00

HC Košice
4 : 0
(1:0, 0:0, 3:0)
HKM Zvolen
Naposledy zmenené pred 4 mesiacmi
obnoviť
Filter

Čistá nedeľná robota košických hokejistov. Majster po Slovane zdolal aj Zvolen. Dominik Riečický zatiahol roletu. Adam Trenčan nemohol ani za jeden inkasovaný gól. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

58:18

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
Kubka – 2 min., podrazenie.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

57:53

Košice dali gól! Možno až na záver prichádza prvý slovenský strelec HC Košice, nakoľko doteraz boli produktívni len cudzinci. MÁRIO LUNTER udrel z medzikružia. Asistencie: Alex Breton a Brett Pollock.

Reklamná prestávka.

55:02

Košice dali gól! HUNTER FEJES poslal nekompromisné zakončenie k ľavej tyčke. Adam Trenčan nemal vôbec žiadnu šancu. Asistencia: Brett Pollock.

54:22

Zakázané uvoľnenie. Dominik Riečický sa pripravuje na vhadzovanie pred ním. Za hostí uspel Mitch Hults.

Reklamná prestávka.

52:56

Vyskytol sa dosť dlhý a hluchý úsek hry. Čas sa rýchlo míňa, ktorý hrá s domácim mužstvom. Bryndziarom nie je súdené zaznamenať nejaký gól.

51:35

Breton vedel, ako sa zbaviť Koleniča, no na Čulíka už bol prikrátky. Zvolenčania si ubránili obranné pásmo.

50:00

Cole Hults vypálil prudko, ale nepresne. Zakončenie prefrčalo nad hlavou košického brankára.

48:16

Sládok sa v tejto chvíli rozhodol pre hokejové veci. Jeho zásluhou sa udržal Zvolen v pásme, ale Riečický nebol vyzvaný k zásahu.

47:00

Pri Viktorovi Fekiačovi spadol na ľad Fejes v rohu ľadovej plochy. Blízko bol aj jeden z hlavných rozhodcov, ktorý nedvihol ruku. Bolo to teda v poriadku.

45:05

Ferenc zahral proti Kašlíkovi pred dvierkami košickej lavičky. Puk vyletel na tribúnu. Jeden z divákov si tak domov odnesie cenný suvenír.

44:40

Zvolen hrá s piatimi hráčmi.

43:09

Výborná košická strela! Zech to presne nabil Jääskeläinenovi! Ten si však gól nepripíše, pretože zazvonila Trenčanova tyčka!

42:40

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
Sládok – 2 min., hrubosť.

42:40

Roztržka v útočnom pásme Košíc! Opäť si do vlasov skočilo niekoľko hráčov! Znovu tam figuroval Rogoň či Sládok, ale aj mladý Čulík! Potrestaný však bude len zvolenský zlý muž!

42:34

Marek Slovák nahodil puk do tretiny Lamperovi. Trenčan ho nezachytil hokejkou a vznikla tak práca pre Sládoka.

41:25

Košice dali gól! Adam Trenčan zmenšil strelecký uhol Fejesovi. Vyrazený puk však správnom smerom dostal z krátkeho náprahu a zblízka ALEX BRETON. Mitch Hults predčasne odchádza z lavice hanby. Asistencia: Hunter Fejes.

40:27

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
M. Hults – 2 min., hrubosť.

40:27

Mitch Hults na prvý pohľad odohral čistý súboj na zadnom mantineli s Bergerom. Ale útočník Košíc skončil bez prilby a rozhodcovia poslali hosťujúceho centra na trestnú lavicu.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 18:36.

V Steel Aréne je to chudobný duel na góly. Zvolenčania hľadajú spôsob, ako prekonať Dominika Riečického, ktorý ale nemal toľko práce, aby nevedel, kde mu hlava stojí.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:01

Zvolen hrá s piatimi hráčmi.

37:42

Trenčan prekazil radosť Košiciam z gólu lapačkou. Táto časť výstroja mu vyskočila do zakončenia Jääskeläinena.

36:39

Bretonova prihrávka na Fejesa bola absolútne zbytočná. Kanadský hokejista mal páliť a možno by sa to ujalo.

36:01

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
Zuzin – 2 min., krosček.

Reklamná prestávka.

34:49

Kolenič je viditeľný, snaží sa od prvej minúty, ale vždy o jeho pohybe vedia domáci hokejisti, ktorým sa darí eliminovať ho.

Reklamná prestávka.

33:54

Riečický si poradil so situáciou, kedy na neho smeroval Kevin Gábor a vystrelil na bránku švihom. Pri druhej žŕdke ešte boli Mucha s Csányim, no tí sa puku nedotkli.

32:49

Košičania prišli do ofenzívnej zóny. O posledné slovo sa hlásil obranca Šedivý. Dvaja hráči Zvolena spravili svoju prácu stopercentne.

Reklamná prestávka.

31:18

Kubkov pokus od modrej čiary nabral výšku s prispením košických hráčov. Za bránkou sa k puku dostal Peter Zuzin, ale to bolo z jeho strany všetko.

29:27

Oliver Jokeľ zvládol prehodenie puku spoza seba dopredu, ale napokon nepotiahol východniarov do akejkoľvek šance.

27:56

Košice hrajú s piatimi hráčmi.

27:36

Mudrák aj sám bránil, aj dirigoval spoluhráčov, aby sa rýchlo zoradili, pretože do strely sa chystal Jääskeläinen. Fínsky hokejista sa ocitol v dobrej pozícii, ale Trenčan nemusel zasahovať.

26:42

Zvolen hrá s piatimi hráčmi.

26:38

Hostia smerovali do útoku. Ale strelecký pokus Koleniča skončil na korčuli Šedivého.

25:56

Vylúčenie v tíme HC Košice:
Lamper – 2 min., nedovolené bránenie.

25:29

Festival zahodených príležitostí Košíc! Úradujúci majster poriadne tlačil zvolenskú brániacu sa štvoricu! Hostia tento tlak ustáli aj s dávkou šťastia!

25:03

Domáci už dvíhali ruky nad hlavu! Jääskeläinen ponúkol šancu Lunterovi! Trenčan sa opäť nachádzal na správnom mieste!

24:42

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
Rauhauser – 2 min., napadnutie.

24:04

Košice hrajú s piatimi hráčmi.

24:00

Adam Trenčan hlasným búchaním hokejkou o ľad signalizoval spoluhráčom, že ich presilovka je na konci.

23:09

Slušná príležitosť hosťujúcich hokejistov. Mitch Hults s ľahkosťou našiel pred bránkou Bondru, ktorý chcel bez prípravy usmerniť puk do košickej siete. Tesne vedľa.

22:04

Vylúčenie v tíme HC Košice:
M. Lunter – 2 min., hákovanie.

22:01

Košice hrajú s piatimi hráčmi.

21:26

Zatiaľ to vyzerá na premárnenú presilovku Zvolena. Sekundy plynú, hostia absolútne nevedia urobiť dobrý tlak a ohrozovať Riečického.

20:27

Jääskeläinen nemal dostatočnú rýchlosť a navyše čelil Coleovi Hultsovi s Kašlíkom, ktorí ho dostihli tesne pred kruhmi.

20:01

Vylúčenie v tíme HC Košice:
Rogoň – 2 min., nešportové správanie.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 17:49.

Po skončení tretiny sa zrodila šarvátka medzi Rogoňom a viacerými hosťami, kde nesmel chýbať Jozef Sládok. K pästnej výmene neprišlo. Oceliari odchádzajú do kabíny s jednogólovým náskokom.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:41

Košice dali gól! Nádherná kombinácia domácich hokejistov. Všetko išlo na jeden dotyk. BRETT POLLOCK spravil pekný bekhendový blafák a zakončil pod hornú žŕdku. Asistencie: Mário Lunter a Jens Olsson.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:25

Tvrdý a dobre mierený strelecký pokus Košíc. Trenčan ho zneškodnil zatvorenými betónmi. Puk odletel do ľavej strany.

16:55

Pekný hokejový okamih. Kubka presne po ľade presunul prihrávku Rauhauserovi. Zvolenský obranca si to pekne nachystal na strelu. Riečický sa vyznamenal zákrokom lapačkou.

Reklamná prestávka.

16:05

Antonín Bartoš sa trochu pohral s hosťami. Presunul sa od modrej čiary medzi kruhy, ale z pripravenej palebnej pozície nemieril presne.

15:01

Dominik Riečický vyrazil zakončenie hosťujúceho obrancu Čulíka. Košičanom zároveň nehrozila žiadna dorážková možnosť súpera.

14:40

Zvolen hrá s piatimi hráčmi.

14:08

Jääskeläinen si zapísal druhý neúspešný pokus zo svojho miesta, ktorým je kruh na vhadzovanie v útočnom pásme. Ani teraz netrafil Trenčanovu bránku.

13:27

Trenčan vytiahol úspešný zákrok! Od lakťa smerom do ľadu sa odrazila Pollockova strela!

12:40

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
Mudrák – 2 min., podrazenie.

Reklamná prestávka.

11:25

Breton slávil úspech pri svojej obrannej hre. V správnom čase strážil Csányiho. Zvolenský útočník vysúval hokejku, ale do prudkej prihrávky Koleniča ju nevsunul pred otvorenou pravou časťou Riečického brány.

11:03

Zvolen hrá s piatimi hráčmi.

10:15

Košičania prepadli pri tvorení presilovkovej akcie. Patrik Marcinek vyviezol svoj tím na druhú stranu ľadovej plochy. Cenné sekundy pre hostí.

09:27

Adam Trenčan bol zakrytý súperiacimi hráčmi. Zvnútra ľavého kruhu vyslal zakončenie Jääskeläinen. Nebola to dobrá koncovka, minula priestor zvolenskej svätyne.

09:03

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
Mudrák – 2 min., nešportové správanie.

09:03

Z ničoho nič sa nám začalo iskriť pred buly, ktoré malo byť v strednom pásme! Patrik Rogoň sa pochytil so Zvolenčanmi! Videli sme tam tiež Mareka Slováka a za hostí Dávida Mudráka, ktorý si to celé odniesol a zamieril na trestnú lavicu!

08:34

Teraz to už ale bola dobrá príležitosť Zvolena! Z uhla neprestrelil Riečického Marek Hecl! Zachvela sa bočná sieť!

08:11

Rauhauser vypratal priestor vo zvolenskej obrane, ale hostia sa nepresunuli dopredu v snahe vyprodukovať šancu.

07:13

Výborným streleckým pokusom sa prezentoval Zech. Aj po druhýkrát v zápase nevyzrel na Trenčana, ktorý mu to v porovnaní s úvodnou šancou zlikvidoval vyrážačkou.

Reklamná prestávka.

06:22

Kontakt medzi Slovákom a Trenčanom! Brankár Zvolena neustál tento súboj a skončil na zadku! Arbitri do tohto žiadnym spôsobom nevstupovali!

05:39

Radovan Bondra sa presunul spred kruhov na ľavú stranu, kde bol osamotený. Pred bránku ale nikomu neservíroval prihrávku, ktorá by možno bola premenená na gól.

04:34

Tvrdšia hra Luntera platila na Čulíka, ktorý sa však rýchlo otriasol z čistého hitu na mantinel. Následná aktivita Košičanov neznamenala ani len vytvorenie väčšej šance na dosiahnutie otváracieho gólu.

03:42

Oceliari poriadne nevyšli zo svojej obrannej tretiny. Nepodarilo sa to Šimunovi a krátko na to aj Bergerovi s Jääskeläinenom.

02:09

Viktor Fekiač po dobrej práci obrancov prestrkoval puk na os klziska pre Koleniča. Ten ale musel ísť do rohu klziska, ale ostal naprázdno.

01:46

Zvolenčania pomaly smerovali do útočnej tretiny. Z červenej čiary však nastreľoval Jozef Sládok a puk stečoval na ochrannú sieť Rogoň.

00:48

Pozornosť Adama Trenčana vyskúšal pokusom zápästím obranca Zech. Zvolenský brankár predviedol úspešný zákrok. Domáci hráč si chcel dopriať ešte jednu strelu, ale nespracoval puk.

00:06

Nepríjemná situácia hneď po vhadzovaní! Košické nastrelenie skončilo na ruke hlavného rozhodcu Tomáša Orolina! Arbiter našťastie neutrpel vážne zranenie!

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HC Košice: Riečický – Breton, Olsson, Zech, Ferenc, A. Bartoš, Šedivý – Fejes, Pollock, M. Lunter – M. Chovan, Berger, Jääskeläinen – Lamper, M. Slovák, Rogoň – Jokeľ, Havrila, Šimun.

Tréner: Dan Ceman.

HKM Zvolen: Trenčan – C. Hults, Mudrák, Rauhauser, Kubka, Sládok, Čulík – Kašlík, M. Hults, Jelisejevs – Zuzin, Marcinek, Hecl – Bondra, V. Fekiač, Kolenič – Mucha, K. Gábor, Csányi – Haborák.

Tréner: Norbert Javorčík.

Rozhodca: Adamec, Orolín – Šoltés, Ordzovenský.

Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 36. kola Tipos extraligy medzi Košicami a Zvolenom.

HC Košice


Košičania si po piatku priviezli domov pekný skalp Slovana. V hlavnom meste predviedli výkon, ktorý ocenili aj hráči súpera či tréner Peter Oremus. Víťazstvom 4:1 bodovo vyrovnali Michalovce, ktoré prestrieľali Banskú Bystricu. Bilancia Košíc so zvolenským vicemajstrom je zatiaľ vyrovnaná. Steel Aréna si naposledy pamätala cenný úlovok HKM v pomere 5:4 po nájazdoch.

HKM Zvolen

Zvolen strelil v posledných dvoch zápasoch len dva góly. Pochopiteľne to nestačilo na zdolanie Nitry aj Trenčína. Obranca Jozef Sládok v rozhovore prezradil, že dosť bolo rečí a je čas na činy. Uvidíme, čo z toho prinesú zvolenskí hokejisti do Košíc. Výkony vicemajstra sú zlé, kvôli čomu už absentuje v prvej šestke.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HC Košice

HC Košice

  • Riečický
  • Breton
  • Olsson
  • Zech
  • Ferenc
  • A. Bartoš
  • Šedivý
  • Fejes
  • Pollock
  • M. Lunter
  • M. Chovan
  • Berger
  • Jääskeläinen
  • Lamper
  • M. Slovák
  • Rogoň
  • Jokeľ
  • Havrila
  • Šimun
HKM Zvolen

HKM Zvolen

  • Trenčan
  • C. Hults
  • Mudrák
  • Rauhauser
  • Kubka
  • Sládok
  • Čulík
  • Kašlík
  • M. Hults
  • Jelisejevs
  • Zuzin
  • Marcinek
  • Hecl
  • Bondra
  • V. Fekiač
  • Kolenič
  • Mucha
  • K. Gábor
  • Csányi
  • Haborák