Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)

09.01.2024 o 11:00

DOXXbet Vlci Žilina
7 : 0
(1:0, 2:0, 4:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Naposledy zmenené pred 4 mesiacmi
obnoviť
Filter

Avizovaný debakel pre osemnástku je na svete. Tretia tretina bola viac o bojoch, ako hokeji a od nejakej 50. minúty sa to už iba dohrávalo. Vlci si teda pochutnali v čase obeda na reprezentantoch, ktorí pokračujú v nahustenom programe vonku už tento štvrtok. Predstavia sa v Topoľčanoch. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

59:16

Andrej Fabuš nezmazal nulu žilinskému brankárovi, ktorý videl na jeho zakončenie a betónmi zneškodnil strelecký pokus po ľade.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

57:54

Adámik obhájil čisté konto vďaka skvelej reakcii. Reprezentantov treba vyzdvihnúť za šikovnú robotu, ale Šilhár nenamieril presnejšie.

54:33

Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
Paukovček – 2 min., krosček.

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Beluško – 2 min., krosček.

54:00

Vlci Žilina dali gól! SEBASTIÁN ŠMÍDA zabil siedmy klinec do rakvy Slovákov. A to bol v blízkosti obrancu, ktorému stačilo vysunúť hokejku a zmariť koncovku. To však nespravil. Asistencie: Jakub Pišoja a Matúš Holenda.

53:46

Vlci Žilina dali gól! ĽUBOMÍR MALINA si komfortne potiahol puk z pravej strany od mantinelu dovnútra kruhu a nechytateľne vymietol ľavú pavučinku. Asistencia: Michal Juščák a Denis Bakala.

52:46

Juraj Bezúch dostal skvelú príležitosť od Vargu na skórovanie. Haronik mu nechal otvorenú väčšiu časť klietky, do ktorej sa však netrafil.

Dnešný zápas sleduje 925 divákov.

50:48

Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
Palaj – 5 min. + DKZ, hrubosť,
Benko – 5 min. + DKZ, hrubosť.

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Plančár – 5 min. + DKZ, hrubosť.

50:48

Nečakaná bitka dvoch mladíkov! Rukavice nešli dole a vzduchom lietali celkom slušné rany! Na červenej čiare si to rozdali Palaj a Plančár!

50:00

Slováci vstúpia do Nového roka ďalšou prehrou v druhej najvyššej súťaži. Na kolená ich definitívne zrazili dva inkasované góly vo vlastnej početnej výhode. Momentálne prehrávajú pod Dubňom už 0:5.

49:49

Žilina hrá s piatimi hráčmi.

49:08

Vlci Žilina dali gól! Moje predchádzajúce slová potvrdil útočník PATRIK KOYŠ. Vlkom vyšla pekná kombinácia so zakončením do odkrytej bránky Slovákov. Asistencie: Róbert Varga a Ľubomír Malina.

48:41

Osemnástka je už ale asi fyzicky vyšťavená. Jej presilovka stopercentne patrí Žilinčanom.

47:25

Žilina hrá so štyrmi hráčmi. JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.

47:25

Iskričku nádeje chcel vykresať individuálnym spôsobom Prokopovič. Sľubne vypálil spoza Pobežala. Adámik naďalej stráži svoju bránu bez gólovej ujmy. Straka si ešte niečo potreboval vybaviť s Pišojom. Oboch kohútov oddelili arbitri.

46:38

Vlci Žilina dali gól! ŠIMON BETÁK nepohrdol samostatným únikom. Haronik už nemohol nič spraviť, aby zabránil štvrtému gólu hostiteľov, ktorý prichádza pri domácom oslabení. Asistencia: Sebastián Šmída.

46:09

Liščinský sa prezentoval dobrou strelou na Adámikovu lapačku. Gólman domáceho klubu puk rýchlo vytriasol a hra pokračuje.

44:49

Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
Pacalaj – 5 min. + DKZ, hrubosť,
Malina – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Plančár – 2 min., hrubosť,
Šimon – 2 min., hrubosť.

44:49

Pacalaj predčasne zamieril pod sprchy!

44:49

Prebieha udeľovanie trestov, pretože to bola slušná mela, v ktorej si každý minimálne poťahal súpera za dres!

44:49

Marek Pacalaj trafil ramenom do hlavy protihráča! Tento zákrok sa nepáčil Slovákom a začala sa druhá šarvátka! Šimon je natoľko nabudený, že si to s domácim hráčom takmer rozdal bez rukavíc! To by bolo veľmi zaujímavé sledovať túto bitku!

44:49

Žilina a JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrajú s piatimi hráčmi.

42:51

Súboj dvoch hráčov skončil Semančíkovým pádom. Atakoval ho Matúš Holenda, ale žilinský obranca ostáva v hre bez dodatočného trestu.

41:53

Michal Liščinský s patričnou dávkou drzosti robil problémy skúseným súperom za brankárom Adámikom, ktorý vzápätí pokryl strelu Semančíka.

40:25

Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
Paukovček – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Šilhár – 2 min., hrubosť.

40:25

Jozef Šilhár spod betónu Adámika dorazil puk do siete! Kvôli tomu vznikla šarvátka, ktorá už pozná svojich vinníkov! Gól osemnástky neplatí!

40:25

Puk sa objavil v bráne Žiliny, ale všetci aktéri na ľadovej plochy sa dostali do hromadnej potýčky! Rozhodcovia to rýchlo dostali pod kontrolu!

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 12:32.

Domáci Vlci strelili dva góly do bránky osemnástky. Hostia sa nevedia chytiť ani v presilových hrách.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:46

Vlci Žilina dali gól! Bakala opustil lavicu hanby. Koyš sa z prihrávky MARKUSA MICHALÍKA nepresadil, ale obnovená spolupráca priniesla želané ovocie po presnom zakončení mladíka z Liptova. Asistencia: Patrik Koyš.

38:43

Žilina hrá s piatimi hráčmi.

37:45

Lašš si veril v súboji jeden proti jednému, ale napokon skončil po čistom hite na zadnom mantineli.

36:43

Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
Bakala – 2 min., hákovanie.

36:23

Slováci nezaložili útok cez hráčov druhého útoku. Vlastné územie mali pod kontrolou Pacalaj s Pobežalom.

34:37

Žilinčania vysielajú väčšie množstvo pukov, ktoré však boli nepresné. Haronik sa iba otáčal zo strany na stranu.

33:27

Prokopovič v minulých dňoch naskočil na prvé extraligové minúty v drese rodných Michaloviec. Za žilinskou bránou odohral kvalitný osobný súboj, prostredníctvom ktorého sa ale nedalo pripraviť šancu pre spoluhráčov.

32:59

Bezúch nemal šancu korčuľou spracovať si náročnú nahrávku a pokúsiť sa vystreliť na Haronika.

Reklamná prestávka.

30:52

Juščák sa odhodlal k nie príliš peknej strele, ale reprezentačný brankár Haronik napokon spojil nohy a vytlačil puk mimo brány.

29:55

Polovicu riadnej hracej doby mohol gólovo podčiarknuť Patrik Koyš. Veľmi jednoducho si vypratal priestor v ľavom kruhu. Strelou na opačnú žŕdku nezvýšil na 3:0.

29:19

Vlci Žilina dali gól! RÓBERT VARGA ostal trpezlivý a pokračoval v útočnej robote. Vyplatilo sa mu to, pretože Haronik vyťahuje zo siete druhý puk. Asistencie: Juraj Bezúch a Jakub Jakubík.

28:56

Do voľného miesta vpadol ako víchor Róbert Varga! Z gólovej pozície zaváhal!

Reklamná prestávka.

28:33

Hra má výborný spád a vidieť, že reprezentanti hrajú lepšie, ako v úvodnej tretine. Lídrovi tabuľky nedovoľujú také tlaky.

27:35

Plančár aktívne visel na žilinskom obrancovi, ktorý bránil svoju obrannú zónu. Nakoniec padol na zadok mladík s košíkom na tvári, ale bol to dôsledok straty rovnováhy, nie faulu.

26:46

Žilinčanom chýbal pripravený hráč na úrovni hosťujúceho bránkoviska, kde sa ocitla prihrávka spoza bránky.

25:28

Veľká škoda pre osemnástku, že z výborného bloku nevyťažila účinný únik na bránku. Vargovi vyrazil strelu Semančík, no Adámik vyštartoval oproti a odvrátil nebezpečenstvo.

24:40

Ofenzívny výlet založil Michal Juščák. Vo vysokej rýchlosti sa rútil z ľavej strany, ale pred bránkou nezvládol posledný manéver, respektíve prehodenie si súperovho obrancu.

23:57

JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.

23:28

Marco Halama bol upriamený na vlastnú prácu, keď mal puk na hokejke. Vpravo mu avizoval Koyš, že je voľný a chce to skúsiť, ale nedočkal sa.

22:49

O sile žilinských presiloviek nie je potrebné bližšie hovoriť. Ďalšia veľmi pekná kombinácia. Jakubík, Bezúch a plné ruky práce mal Haronik po tvrdej delovke Róberta Vargu.

22:01

Juraj Bezúch získal prihrávku z úspešného vhadzovania. Rozhodol sa pre razantný príklep, ktorý hostia zablokovali.

21:57

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Húževka – 2 min., podrazenie.

21:22

Brankár Martin Haronik už teraz musel zachytiť strelu domáceho tímu. Z postu obrancu ho ale neprekvapil Igor Safaralejev.

20:34

Výborne vyzerajúca kombinácia žilinských Vlkov. Boli v nej zapojení všetci hráči prvého útoku, no zakončenie nezvládol Varga po nie najlepšej prihrávke Paukovčeka.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 11:47.

Pred zrakmi žiakov a študentov vyhrávajú Žilinčania nad osemnástkou 1:0, ktorá však bola pod pravidelným tlakom. Domáce gólové vrece sa zrejme roztrhne postupom času.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:18

Šmída bol výborne odsúvaný pohybom od jedného z hosťujúcich obrancov, čím tak ušetril Haronika od ďalšej práce.

16:56

Michal Liščinský má rád akékoľvek pozície, z ktorých by sa dalo niečo vyťažiť. Akciu zo záveru 17. minúty zakončoval z ťažkého uhla, no Adámik mohol ostať pokojný.

16:20

Slováci sa postupne osmeľujú. Adámik tentoraz prišiel do kontaktu so strelou Beluška, ktorú si nechal pri sebe.

15:42

Žilina hrá s piatimi hráčmi.

15:13

Žilinský brankár Adámik bol ohrozený jednou pomerne kvalitnou strelou cez dĺžku pásma. Pri zákroku použil vyrážačku.

14:23

Reprezentanti boli určite vystrašení a nepotešilo by ich, keby inkasovali vo vlastnej početnej výhode! Ich neporiadok v obrane nezúročil Koyš!

13:54

Perfektná nabíjačka mladíkov! Tobias Tomík kľakol oproti Adámikovi, ale nezasiahol puk podľa predstáv, hoci domáci brankár musel zasiahnuť!

13:42

Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
Safaralejev – 2 min., podrazenie.

12:52

Bezúch pretlačil puk medzi súperove korčule, ktorý prešiel na hokejku Pacalaja. Žilinský tvrdý chlapík poslal nepresný pokus.

Reklamná prestávka.

12:34

Obrovský rozdiel medzi kádrami je čitateľný od úvodnej sekundy. Jakub Pobežal si našiel palebný priestor. Na Haronika ale nevyzrel, ktorý je rád za toto prerušenie hry.

11:40

Vzdialenejšia striedačka Žilinčanom vôbec nevadila. Mladíci spod Tatier si prežili výrazne krušné chvíle, počas ktorých ich Vlci dusili.

10:47

Malina premiešal puk na úrovni pravého kruhu, no strelecký pokus prenechal Pišojovi. Žilina nepôjde do vedenia o dva góly.

09:28

Lašš sa pokúšal presadiť individuálne, na čo išiel veľmi šikovne. Dokonca sa za modrou čiarou vyhol Holendovi, ktorý mu chcel nasadiť čistý hit. V Adámikovej blízkosti sa však nič väčšie a nebezpečnejšie nezrodilo.

08:37

Paukovček zamieril do rohu klziska zabojovať o puk, ktorý získal jednoducho.

07:46

Komplikovaný výhľad mal gólman hostí Haronik. V prospech domácich to chcel využiť Bakala, keď nastreľoval priamo na neho, ale dopadlo to dobre pre slovenskú omladinu.

Reklamná prestávka.

07:07

Veľkému kolotoču čelili mladí reprezentanti. Druhý útok prvoligového lídra urobil poriadny prievan. Brankár Haronik však podržal svoj celok.

06:04

Róbert Varga teraz zahral, ako keby bol sám na ľadovej ploche. Paukovček vystihol ideálny čas, kedy mu odovzdal puk. Žilinský strelec už operoval medzi kruhmi, ale bol nakoniec úspešne eliminovaný.

05:12

Osemnástka predviedla sympatické striedanie, ktoré rezonovalo z aktívnej práce druhého obranného páru, v ktorom účinkuje Dravecký s Fabušom. Straka tečoval puk na Adámika. Prerušená hra.

04:09

Vlci Žilina dali gól! Safaralejev pomaly prešiel do pásma, kde ho síce mladíci na chvíľu odstavili, ale nemalo to účinok. ĽUBOMÍR MALINA vyčkával na prihrávku Jakubíka a jeho delovka skončila za chrbtom Haronika. Asistencie: Igor Safaralejev a Jakub Jakubík.

03:21

Odvážne sa natlačil pred bránku Žiliny Prokopovič! Adámik si spravil svoju prácu! Vlci hneď obrátili hru na Haronika, ktorý skrotil pokus Bezúcha!

02:09

Semančík priviedol svoju tretiu formáciu na ľad. V strednom pásme udržal puk na hokejke a dokonca poskytol príležitosť Liškovi, ktorý však skôr len nahadzoval na domácu bránku, s čím nemal Adámik výraznejšie problémy.

01:12

Dôležitý zákrok si pripísal mladý brankár žilinskej zostavy Július Adámik. Ohrozil ho presným zakončením z modrej čiary Andrej Fabuš.

00:21

Slováci mohli začať január inkasovaným gólom po pár sekundách. Bez prípravy pálil kanonier Róbert Varga, ale Haronik nezasahoval.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

DOXXbet Vlci Žilina: Adámik – J. Pobežal, Pacalaj, Holenda, Jakubík, Malina, J. Pišoja, Bakala, Palaj – Bezúch, Paukovček, R. Varga – Koyš, M. Halama, Safaralejev – Beták, Šmída, Michalík – Benko, Juščák, Dubravík.

Tréner: Ernest Bokroš.

JOJ ŠPORT Slovensko U18: Haronik – Beluško, Kupec, Dravecký, Fabuš, Húževka, Varga, Šimon, Štrbáň – Lašš, Prokopovič, Šilhár – Tomík, Straka, Plančár – Liščinský, Semančík, Liška – Frankovič, Hazala, Krchňavý.

Tréner: Michal Dostál.

Rozhodca: Moller, Čahoj – Ševčík, Hanko.

Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní vloženého zápasu TIPOS SHL medzi Žilinou a JOJ ŠPORT Slovensko U18.

DOXXbet Vlci Žilina


Žilinčania ničia prvoligových súperov. Nikto by nepovedal, že posledná prehra lídra sa zrodí ešte 18. októbra, keď body ostali pri prešovskej Toryse. Odvtedy naskočilo na konto suveréna dvadsať víťazstiev v lige a dva triumfy v Slovenskom pohári. Žilina vedie súťaž so 78 bodmi.

JOJ ŠPORT Slovensko U18

Osemnástka vstupuje do druhej polovice prvoligovej sezóny. Tentoraz ale budú zverenci trénera Martina Dendisa v obedňajších hodinách navštevovať štadióny dvanástich konkurentov. Slováci v prvej časti ročníka nezískali žiadny bod. Opäť bude v hre 36. Nechajme sa prekvapiť, koľko sa im podarí uchmatnúť.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 11:00.

DOXXbet Vlci Žilina

DOXXbet Vlci Žilina

  • Adámik
  • J. Pobežal
  • Pacalaj
  • Holenda
  • Jakubík
  • Malina
  • J. Pišoja
  • Bakala
  • Palaj
  • Bezúch
  • Paukovček
  • R. Varga
  • Koyš
  • M. Halama
  • Safaralejev
  • Beták
  • Šmída
  • Michalík
  • Benko
  • Juščák
  • Dubravík
JOJ ŠPORT Slovensko U18

JOJ ŠPORT Slovensko U18

  • Haronik
  • Beluško
  • Kupec
  • Dravecký
  • Fabuš
  • Húževka
  • Varga
  • Šimon
  • Štrbáň
  • Lašš
  • Prokopovič
  • Šilhár
  • Tomík
  • Straka
  • Plančár
  • Liščinský
  • Semančík
  • Liška
  • Frankovič
  • Hazala
  • Krchňavý