Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Zjazdové lyžovanie

18.03.2023 o 10:30

Petra Vlhová (SVK)

Filter

Odo mňa to je všetko, prajem pekný zvyšok dnešného dňa!

Máme za sebou prvé kolo finále slalomu v andorskom stredisku v Soldeu. Prvú pozíciu obsadila Petra Vlhová, za ňou je Leona Popovićová a tretia priečka patrí Anne Swennovej-Larssonovej.

26

Ako posledná prišla na trať Jessica Hilzingerová. Aj jej strata sa však postupne prehlbovala a v cieli je napokon až na poslednom 22. mieste.

25

Amelia Smartová má za sebou svoj pokus na trati. Po vyjazdnenej trati išla kvalitne, v cieli je ale dvadsiata.

24

Elenea Stoffelová je ďalšou Švajčiarkou na trati. Po agresívnej a dynamickej jazde však v dolnej pasáži mierna pochybyla a je štrnásta.

23

Camille Rustová taktiež kopila jednu chybu za druhou a do cieľa po vypadnutí nepríde.

22

Maria Therese Tvibergová mala počas svojho pobytu na trati veľké problémy, napokon však spravila veľkú chybu a predčasne končí.

21

Mina Fuerst Holtmannová z Nórska taktieť začala dobre, ale aj jej strata išla postupne hore. V cieli však končí na peknom deviatom mieste!

20

Emma Aicherová z Nemecka predviedla veľmi rýchly prvý sektor, potom sa však jej strata zvyšovala a v cieli sa napokon neocitne. Urobila chybu a vypadla.

19

Martina Dubovská sa vydala nástrahám trate veľmi agresívne. Po dobrom výkone stratila v závere a je šestnásta.

18

Ali Nullmeyerová je na trati. Jej jazda bola konzistentná, ale v cieli je šestnásta so stratou +2,44 sekundy.

17

Katharina Liensbergerová postupne naberala stratu. Rakúšanka však nedokázala nadviazať na formu z vlaňajška a v cieli je pätnásta.

16

Michelle Gisinová nepredviedla najlepšiu jazdu. V cieli však Švajčiarka stratila +1,87 sekundy a je desiata.

15

Ďalšou zástupkyňou Švédska je Hanna Aronsson Elfmanová. Mladá Švédka predviedla pomerne konzistentnú jazdu a so stratou +2,13 je priebežne dvanásta.

14.

Laurence St. Germainová to dnes má za sebou. V cieli je priebežne deviata so stratou +1,77 sekundy.

13

Druhou Rakúšankou v rade je Katharina Truppeová. Po veľkej chybe však takmer na trati zastavila a priebežne je posledná so stratou +3,02 sekundy.

12

Franziska Gritschová v prvom kole dnešného slalomu dokázala odjazdiť solídnu jazdu. V cieli je napokon desiata so stratou +2,02 sekundy.

11

Zrinka Ljutićová z Chorvátska spravil obrovskú chybu hneď vo vrchnej časti trate. Napokon sa však vrátila, ale do cieľa nedošla. Spravila totiž ďalšiu chybu a vypadáva!

10

Sara Hectorová strácala od úvodných metrov. V cieli to Švédke napokon stačilo na deviate miesto so stratou +1,94 sekundy.

9

Ana Buciková odjazdila solídnu jazdu. Nedokázala však zaútočiť na najvyššie priečky a v cieli je priebežne šiesta so stratou +1,29!

8

Thea Louise Stjernesundová z Nórska stratila už v hornej sekcii takmer sekundu. V druhej časti trate napokon rozostup ešte narástol a v cieli je posledná so stratou +2,18 sekundy,

7

Elitnú sedmičku uzavrela Lena Duerrová. Nemecká pretekárka taktiež spravila viacero chýb a v cieli stráca +1,49 sekundy!

6

Ďalšia Američanka je Paula Moltzanová. Jej jazda však ideálna nebola a strata postupne narástla na +1,29 sekundy a je priebežne šiesta.

5

Ako piata prišla na trať Anna Swennová-Larssonová. Švédka sa s nástrahami trate vysporiadala pomerne kvalitne, avšak aj ona spravil v závere nejaké chybičky a v cieli je tretia so stratou +0,56 sekundy.

4

Leona Popovićová predviedla taktiež kvalitnú jazdu, ale v spodnej časti trate začala strácať a v cieli je druhá so stratou +0,32 sekundy!

3

S trojkou sa nástraham trate vydala Wendy Holdenerová. Skúsená Švajčiarka však v cieli stráca až +1,16 sekundy!

2

Mikaela Shiffrinová predviedla podstatne agresívnejšiu jazdu. Počas celého priebehu sa držala v zelenom, v poslednej časti však takmer vypadla a je druhá so stratou +0,58 sekundy!

1

Slovenská pretekárka predviedla pomerne konzistentnú jazdu. Dávala si pozor na chyby a v cieli je s časom 54,28 sekundy.

Hneď s číslom 1 odštartuje Petra Vlhová!

Vážení športoví priaznivci, vítam Vás pri poslednom slalome aktuálneho ročníka. Elita alpského lyžovania sa zišla v Andore, konkrétne v stredisku Soldeu.

Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 10:30.