Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Zjazdové lyžovanie

11.03.2023 o 10:30

Shiffrinová

Filter

Máme za sebou prvé kolo dnešného slalomu. Podľa očakávania ho ovládla Mikaela Shiffrinová pred Annou Swenn-Larssonovou a Wendy Holdenerovou. Petra Vlhová je po prvom kole dvanásta.

56

Poslednou pretekárkou je Estelle Alphandová, ktorá taktiež vypadáva.

55

Kim Vanreuselová z Belgicka sa taktiež dnes nemiestní. Aj ona po chybe v závere vypadáva.

54

Adriana Jelínková išla pomerne agresívne. Česká pretekárka však v druhom kole nebude. Po chybe v závere trate totiž vypadla.

53

Susanne Jakobsenová opäť vypadáva. Domácej pretekárke zahranila lyža a bol z toho pád.

52

Emelie Henningová taktiež chcela prekvapiť. Ďalšia domáca pretekárka sa však do druhého kola tentokrát nedostane, pretože po obrovskej chybe je priebežne posledná.

51

Lucrezia Lorenziová ako ďalšia zástupkyňa Talianska sa dostal do veľkých problémov. Napokon sa však do cieľa dostala so stratou +4,40 sekundy a je na 42. mieste.

50

Lise Hoerhagerová z Rakúska taktiež dnešný slalom nedokončí.

49

Anita Gulliová z Talianska sa pokúšala svojou agresivitou predrať na čo najlepšie miesto. Napokon je na 29. pozícii.

48

Bianca Westhoffová míňa jednu z červených bránok a taktiež predčasne končí.

47

Vera Tschurtschentha­lerová z Talianska sa taktiež neukáže v druhom kole. Priebežne jej miestom je pozícia číslo 35.

46

Lila Lapanjová z USA taktiež nemá za sebou najlepšiu jazdu. Do cieľa sa dostala so stratou +4,08 sekundy a je 39.

45

Japonka Asa Andová predviedla fantastickú jazdu! Po rýchlej jazde jej patrí sedemnáste miesto!

44

Rakúšanka Marie-Therese Sporerová už je v cieli. Priebežne jej patrí 36. miesto.

43

Nedokončí ani domáca Moa Bostroemová Mussenerová.

42

Nina O´Brienová končí po obrovskej chybe hneď v úvode trate.

41

Nicole Goodová zo Švajčiarska taktiež postupne strácala. V cieli je napokon na dvadsiatej druhej priečke.

40

Martina Peterliniová z Talianska taktiež skúšala agresívnu stratégiu. Po miernych zaváhaniách jej však patrí 33. miesto.

39

Chiara Pogneauxová chcela nadviazať na svoju krajanku. V jej prípade to však také rýchle nebolo a v cieli je mimo elitnej tridsiatky.

38

Marie Lamureová z Francúzska išla nebojácne, ale hlavne rýchlo a je napokon desiata!

37

Katie Hensienová z USA dnes nedokončí. Hneď v hornej pasáži trate ju zastavuje špicar.

36

Cornelia Oehlundová je ďalšou domácou zástupkyňou. Najmladšia pretekárka išla veľmi agresívne a v cieli je osemnásta.

35

Lara Della Meaová je ďalšou talianskou nádejou. Jej jazda bola bez väčších zaváhaní a v cieli je z toho 29. priečka.

34

Charlie Guestová z Veľkej Británie nemala v porovnaní s najlepšími šancu. Napokon sa však do cieľa nedostala, pretože po chybe v druhom sektore končí.

33

Melanie Meillardová išla pomerne konzistentnú jazdu. Tá jej prináša v cieli peknú štrnástu priečku.

32

Skúsená Kristin Lysdahlová stratila najviac v druhom sektore. A práve od tohto okamihu sa nedostala do pohody a skončila v cieli na 29. mieste so stratou +4,07 sekundy.

31

Marta Rossettiová z Talianska postupne strácala. V cieli je priebežne na dvadsiatom druhom mieste.

30

Andrea Filserová nešla najrýchlejšie a postupne aj ona stratila pomerne veľa. V cieli je priebežne 27.

29

Neja Dvorniková zo Slovinska má svoj pokus za sebou. Dokázala sa držať svojho štandardu a v cieli jej patrí 25. priečka so stratou +3,33 sekundy.

28

V akcii je Elena Stoffelová. Jej jazda však bola pomalá a s chybami. V cieli je predbežne 19.

27

Ďalšou Nemkou na štarte je Jessica Hilzingerová. V dnešných pretekoch to však nebolo najlepšie a priebežne jej patrí 22. priečka.

26

Emma Aicherová z Nemecka predviedla podstatne lepšiu jazdu. S odstupom +2,30 sekundy je trinásta.

25

Amelia Smartová má svoju jazdu za sebou. V cieli však stratila až +5,40 sekundy, keďže v závere trate urobila obrovskú chybu.

24

Nastasia Noensová z Francúzska taktiež nemala proti najlepším šancu. Jej strata je v cieli až +3,35 sekundy. Patrí jej 33. miesto.

23

Camille Rastová strácala už od úvodných metrov na trati. Postupne jej strata narástla až na +2,82 sekundy a je šestnásta.

22

Katharina Huberová z Rakúska postupne strácala. V cieľovej rovinke jej patrí až dvadsiate miesto so stratou +3,28 sekundy.

21

Marie Therese Tvibergová je ďalšou zástupkyňou nórskej lyžiarskej školy. V cieli je z toho opäť veľká strata, ktorá sa vyšplhala až na hodnotu +2,89 sekundy. Je z toho sedemnásta priečka.

20

Martina Dubovská sa vrátila do akcie vo veľkom štýle. Problémy jej však robila spodná časť, kde jej strata narástla na +2,76 sekundy. Zatiaľ jej patrí pätnáste miesto.

19

Ďalšia Nórka Thea Louise Stjernesundová predviedla v prvej polovici dobrú jazdu, napokon však stratila až +2,91 sekundy a je šesťnásta.

18

Nástraham trate čelila aj Mina Fürst Holtmannová. Nórsku pretekárku evidujeme na desiatom mieste.

17

Ďalšou Kanaďankou je Alli Nullmeyerová. Jej jazda však taktiež nebola presvedčivá a v cieli to stačí len na štrnáste miesto.

16

Po krátkej prestávke je na trati Michelle Gisinová. Skúsená Švajčiarka nepredviedla najrýchlejšiu jazdu a postupne strácala. V cieli je napokon na trinástom mieste so stratou +2,73 sekundy.

15

Elitnú pätnástku uzatvára Katharina Truppeová. Rakúšanka však kopila v jazde množstvo chýb a jej odstup rástol. V cieli jej to stačilo na jedenáste miesto so stratou +2,17 sekundy.

14

Hanna Aronsson Elfmanová je ďalšou mladou lyžiarkou. Domáca pretekárka je príjemným prekvapením a v dnešnom slalome by mala štartovať aj v druhom kole. V cieli totiž stráca len +1,22 sekundy a je štvrtá!

13

Ďalšou Chorvátkou na štarte je Leona Popovićová. Ani ona sa však nevyhlad chybým a jej strata postupne rástla. Napokon je z toho desiate miesto so stratou +2,38 sekundy.

12

Zrinka Ljutićová s perfektnou jazdou. V cieli to mladučkej Chorvátke však nevyjde, pretože v úplnom závere trate robí obrovskú chybu a vypadáva!

11

Kanadská pretekárka Laurence Saint-Germainová počas dnešného slalomu začala pomerne agresívne. To sa nemenilo ani v ďalšom priebehu trate a v cieli jej patrí piate miesto so stratou +1,49 sekundy.

10

Fransizka Gritschová nezvláda nástrahy trate a po špicari končí!

9

Domáca Sara Hectorová odštartovala veľmi agresívne. Švédska pretekárka však nedokázala udržať kontakt so špicou a postupne sa prepadla na siedme miesto. Jej strata je +1,98 sekundy.

8

Katharina Liensbergerová sa chce vrátiť do elitnej sedmičky, no dnešné preteky jej moc nevyšlo. Strata Rakúšanky postupne rástla a v cieli je predbežne posledná so stratou +2,93 sekundy.

7

Elitnú sedmičku uzavrela Lena Duerrová. Nemecká lyžiarka taktiež predviedla menšiu chybu a so stratou +1,62 sekundy sa radí na šieste miesto pred Petru Vlhovú.

6

Anna Swenn-Larssonová sa radé v cieli na druhé miesto. Po konzistentnej jazde stratila na Shiffrinovú +0,69 sekundy.

5

Mikaela Shiffrinová predvádza ďalšiu strojovú jazdu a ide suverénne na prvé miesto. Jej náskok je –0,94 stotín.

4

Američanka Paula Moltzanová predviedla konzistentnú jazdu. Američanka si držala len minimálnu stratu a v cieli je napokon druhá so stratou +0,33 sekundy.

3

Pri čísle 3 zbystreli slovenskí priaznivci. Petra Vlhová začala agresívne a od úvodu mala navrch. Napokon však v strede trate prišla obrovská chyba a v cieli stráca +1,21 sekundy.

2

Na tratiu už je Ana Buciková. Slovinská reprezentantka predviedla dobrú jazdu, ale na Holdenerovú nestačila. V cieli je strata +0,64 sekundy.

1

Slalom nám otvorila Švajčiarka Wendy Holdenerová. Úvodný čas je 51,87 sekundy.

V sobotu od 10:30 odštartuje prvé kolo slalomu žien. Opäť bude aj s účasťou najlepšej slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej, ktorá v piatok v obrovskom slalome obsadila štvrtú priečku. Bude to v slalome ešte lepšie?

Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 10:30.