Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Austrálii vedia, koľká bije. Viete, čo sa stane, ak stavíte tisíc eur proti Djokovičovi?

GLOSA: Na Australian Open ide do tuhého a preto nebude azda od veci začať vtipom.

26.01.2023 18:44
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata

Na to, že Novak Djokovič turnaj v Melbourne nevyhrá, je momentálne kurz štrnásť. Nuž hádajte, čo sa stane, ak na túto možnosť stavíte tisíc eur?

No predsa prídete o tisíc eur.

Darmo, s aktuálnou formou Srba nie sú žarty. Alex De Minaur či Andrej Rubľov, ktorí s ním mali naposledy tú česť, by vám vedeli rozprávať. Zničil ich ako… – pokojne si doplňte, čo len chcete.

Hoci obaja cítili formu, možno aj životnú, na konci zápasu z toho bolo životné sklamanie. Veď kto si zaslúži prehrať takýmto – zvlášť krutým – spôsobom?

Martin Kližan, Novak Djokovič Čítajte viac Kližan o Djokovičovi: Na sieti je slabší, no príde tam len dvakrát - kvôli žrebu a podať si s vami ruku

Jeden údaj za všetky: Andy Murray odohral na turnaji o dva zápasy menej ako Djokovič, ale na kurte strávil o dve hodiny viac. Znamená to, že Srb jednoducho nestráca čas. Zatiaľ má všetko pod absolútnou kontrolou.

Keď pred necelým mesiacom pricestoval do Austrálie, bol samý úsmev. Po škandalóznom vlaňajšku si najprv prišiel získať späť davy. Podarilo sa mu to. Až prekvapujúco rýchlo. Teraz je to však iný Djokovič, totálne sústredený. Iba on, loptička a biele čiary, ktoré tak dokonale triafa.

Čo na tom, že súperov pritom triafa šľak?

Karen Chačanov Čítajte viac „Mami, kto je ten idiot?“ Ruského bombardéra stvoril bohatý ujo

Jeho súperom bude v piatok Američan Tommy Paul. Na grandslame zažije semifinálovú premiéru. Naopak, Djokovič nastúpi na Australian Open už na svoj desiaty semifinálový zápas. V predošlých deviatich deväťkrát vyhral. A v následných deviatich finále tiež. Ľahko sa to pamätá.

V Melbourne všetci vedia, koľká bije.

Ďalší, prosím…

Tenisová kráska s mikrofónom Alizé Limová Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Alizé Limová je bývalá francúzska tenistka, v...
debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Australian Open