Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dojímavá scéna v F1: Chlapca vydesila nehoda, najlepší tím mu pripravil doživotný zážitok

O ľuďoch vo formule 1 sa zvykne hovoriť, že sú rezervovaní alebo aj bezcitní. No úplný opak zachytili kamery pár kilometrov od slovenských hraníc počas tréningu na Veľkú cenu Maďarska.

22.07.2023 11:01
791023495 Foto:
Takto skončil monopost Sergia Péreza po havárii v piatkovom tréningu na Veľkú cenu Maďarska formuly 1.
debata

Dojímavé momenty odštartovala tréningová nehoda mexického pilota Sergia Péreza, ktorý nezvládol svoj Red Bull a skončil s ním v bariére z pneumatík.

Kamera na tribúne zachytila po tomto incidente srdcervúco plačúceho chlapca, ktorého sa napriek pokusom prísediaceho staršieho muža nedarilo upokojiť. Podľa ich oblečenia sa dalo rozpoznať, že sú priaznivcami Péreza.

Sergio Pérez Čítajte viac Prvý deň na Hungaroringu poznačil dážď. Pérez havaroval už v piatej zákrute, blysol sa sa Leclerc

Chlapcov veľký smútok a žiaľ sa však čoskoro zmenil na nepredstaviteľnú radosť. Zástupcovia Red Bullu sa totiž po odsledovaní záberov v slzách zroneného chlapca rozhodli pozvať dvojicu do boxov na Hungaroringu. A rozžiarené oči malého fanúšikovia hovoria sa všetko, pozrite si to:

Malý fanúšik najlepšieho tímu formuly 1 najskôr kráčal neisto po boxovej uličke. Následne si podal ruku so svojim hrdinom Sergiom Pérezom.

Potom mu poukazovali aj zákutia tímového boxu, kde sa dozvedel zaujímavosti o pneumatikách, zložitostí volantu či bezpečnostných prvkoch na prilbách. A z nepríjemného zážitku sa razom stal ten najlepší.

Zvodná modelka po boku jazdca F1 Gaslyho Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Jazdec F1 Pierre Gasly a jeho sexi partnerka...
debata chyba
Viac na túto tému: #Hungaroring #formula 1 #Red Bull Racing #Sergio Pérez #Veľka cena Maďarska