Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Schumacherova nehoda mala dopad aj na život jeho brata. Nič nie je ako predtým, priznal Ralf

Bývalý pretekár prestížneho seriálu F1 Ralf Schumacher v rozhovore pre denník Bild uviedol, že vážny úraz brata Michaela zmenil aj jeho život. Od nešťastnej nehody sedemnásobného majstra sveta uplynie v piatok už 10 rokov.

26.12.2023 15:56
677818570 Foto:
Dobré časy: Michael a Ralf Schumacherovci počas aktívnej kariéry.
debata

"Chýba mi môj Michael z tých čias. Život je niekedy nespravodlivý. Michael mal v živote často šťastie, ale potom prišla táto tragická nehoda.

Vďakabohu sme boli schopní urobiť veľa pomocou moderných možností medicíny, ale nič nie je ako predtým. Môžem povedať, že jeho nehoda bola pre mňa veľmi zlá a drastická skúsenosť," uviedol Ralf Schumacher, ktorý v F1 súťažil v rokoch 1997 až 2007.

Päťdesiattriročný Nemec v rozhovore neprezradil žiadne podrobnosti o zdravotnom stave svojho brata.

Willi Weber, Michael Schumacher Čítajte viac Nemám už žiadnu nádej, že ho znova uvidím. Manažér Schumachera prehovoril, prečo dodnes cíti vinu

Tragická udalosť, pri ktorej si Michael Schumacher po páde na lyžiach poranil mozog, sa udiala 29. decembra 2013 vo francúzskych Alpách. Po nehode absolvoval niekoľko operácií, aby vôbec prežil.

Z umelého spánku ho lekári zobúdzali viac ako päť mesiacov. Na verejnosti sa neobjavil od nešťastnej lyžovačky a o jeho zdravotnom stave sa vedú polemiky, pretože najbližšia rodina odmieta zverejňovať akékoľvek konkrétne informácie.

Športovci, ktorí našli uplatnenie v politike Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Šport sa vraj nemá miešať s politikou. Niektorí...
debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #formula #F1 #Michael Schumacher #Ralf Schumacher