Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odhalený šampión. Pomočil sa Hamilton v monoposte F1? Aj to prezradil detektor lži

Sedemnásobný majster sveta formuly 1 Lewis Hamilton sa nechal nachytať. Lewis Hamilton mnohokrát dokázal, že sa do nových výziev púšťa po hlave. Lenže tá posledná odhalila viac, než by si pilot Mercedesu prial.

15.03.2023 09:25
Lewis Hamilton Foto: ,
Lewis Hamilton.
debata

Hamilton sa počas rozhovoru pre Sky Sports nechal napojiť na detektor lži. Fanúšikovia sa tak mali možnosť dozvedieť veci, ktoré by ani sám velikán britského športu nerád prezrádzal.

Počas úvodnej série otázok sa hviezdny pilot presvedčil, že jeho nepravdivé odpovede budú vždy odhalené. Na otázku, či je nervózny odpovedal negatívne a detektor okamžite spoznal, že Hamilton klame. Potom prišli ostrejšie otázky.

Max Verstappe, Sergio Pérez Čítajte viac Nemusíme nič meniť! Jazdci majstrovského tímu vystúpili proti experimentu v F1

Hamilton musel odpovedať na to, či niekedy svojmu šéfovi v Mercedese klamal. V tomto prípade prístroj potvrdil, že Toto Wolff môže byť spokojný, pretože mu jeho podriadený vždy hovorí pravdu.

Pozitívne tiež vyšla odpoveď na v súvislosti s jeho bývalým tímovým kolegom Valtterim Bottasom. O ňom povedal, že patrí medzi jeho obľúbencov a vzniklo medzi nimi kamarátske puto napriek tomu, že sa ho Fín vždy snažil v pretekoch poraziť.

Potom detektor niekoľkokrát nachytal pilota pri klamstve. Snažil sa presvedčiť divákov, že nesleduje reality šou, svojho súčasného kolegu Georga Russella zdolal v pretláčaní a nikdy sa v kokpite nepomočil.

Toto Wolff Čítajte viac Drsné priznanie šéfa Mercedesu: Toto auto môžeme hodiť do koša

Prístroj pri všetkých odpovediach odhalil, že Hamilton neodpovedal pravdivo. Nakoniec začal ohľadom „nehody pri čúraní“ korigovať vyjadrenie. „Áno, možno jedenkrát. Konkrétnejšie si nespomínam,“ uviedol.

Ako klamstvá boli označené aj ďalšie odpovede: napríklad, že nerád chodí na verejnosť a nemá rád pozornosť. Naopak, pozitívne skončili jeho vyjadrenia na to, že v minulosti hľadal veľa vecí cez prehľadávač google a stále má chuť získať ôsmy titul majstra sveta.

Najbohatší pretekári v histórii formuly 1 Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Medzi najväčšími boháčmi v histórii formuly 1...
debata chyba
Viac na túto tému: #Lewis Hamilton #formula 1 #Mercedes-AMG Petronas