Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Milión libier za fotografie Schumachera. Aj pri otočení nabok veľmi plače

Michael Schumacher s manželkou Corinne. Foto: ČTK / AP /
Michael Schumacher Michael Schumacher s manželkou Corinne.

Od nehody sa podrobil dvom operáciám a dostal sa do medicínsky navodenej kómy. Toto rozhodnutie urobili lekári v súvislosti s „traumatickým poškodením mozgu“. Rozhodnutie prebudiť ho z kómy padlo v júni 2014 a odvtedy je rehabilitovaný vo svojom dome vo Švajčiarsku.

Trochu viac informácií o jeho zdravotnom stave poskytla Corinna, Michaelova manželka, vo filme „Schumacher“.

„Sme spolu. Bývame spolu. Robíme terapiu. Robíme všetko, čo je v našich silách, aby mal Michael to najlepšie a aby sa cítil pohodlne. Aby cítil našu rodinu, naše puto,“ povedala bez toho, aby prezradila niečo viac o stave svojho manžela.

„Nikdy som sa neobracala k Bohu s obvinením, čo dopustil. Bola to jednoducho jedna veľká smola, ktorá môže v živote stretnúť kohokoľvek. Mučia ma otázky, prečo sa to stalo práve Michaelovi a nám. Ale podobné veci sa stávajú aj iným,“ dodala.

Film však o stave šampióna napokon nepriniesol zásadnejšie odhalenie, než zaznelo v traileri publikovanom na konci augusta. Aj z obyčajnej spovede Corinny, dcéry Giny a syna Micka v závere je ale zrejmé, aký zložitý smer nabral kedysi bezstarostný život šťastnej rodiny.

Dcéra Michaela Schumachera Gina-Maria Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Gina-Maria Schumacherová je prvorodeným...

Najviac informácií zatiaľ poskytol Philippe Streiff, bývalý pretekár, ktorý v novembri 2014 v rozhovore pre francúzske médiá prezradil, že Schumacher nemôže rozprávať, je paralyzovaný a pohybuje sa na invalidnom vozíku.

Odvtedy však nikto takéto podrobné informácie neposkytol a preto je ťažké jednoznačne povedať, v akom stave je momentálne sedemnásobný majster sveta.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Schumacher