Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Deväť rokov od tragédie. Deň, keď svet prišiel o Schumachera

Čas neúprosne letí a už je to presne deväť rokov, čo utrpel 7-násobný majster sveta formuly 1 Michael Schumacher vážne zranenie hlavy.

29.12.2022 17:36
Michael Schumacher Foto:
Michael Schumacher.
debata

Incident sa udial vo francúzskom lyžiarskom stredisku Méribel a Schumacher sa pri páde na skalu vážne zranil. Odvtedy panujú obavy o jeho život. Napriek tomu, že bol dlho v kóme, úspešne bojoval o prežitie.

O jeho zdravotnom stave sa nevie veľa, na verejnosti sa nemecký pretekár neukazuje vôbec a jeho rodina veľmi prísne stráži svoje súkromie.

Mick Schumacher Čítajte viac Koniec vo Ferrari, šanca v Mercedese. Schumacher hovorí o novom začiatku

Schumacher mal v čase nehody 44 rokov a je iróniou osudu, že neutrpel život ohrozujúce zranenia na trati formuly 1, ale počas voľnočasovej aktivity.

Jeho manželka Corinna a deti Mick a Gina občas niečo povedia o Michaelovi. No dávajú si pozor, aby neprezradili veľa o zdravotnom stave svojho otca. Najbližšie informácie priniesol svojho času autobiografický dokument na Netflixe.

„Michael mi chýba každý deň. Ale nielen mne. Chcem povedať, že každému chýba Michael, ale Michael je tu. Iným spôsobom, ale je to tu a myslím si, že nám to dáva silu. Snažíme sa pokračovať ako rodina, ktorú Michael vždy miloval a stále miluje,“ povedala na kameru jeho manželka Corinna.

Kariéra Michaela Schumachera Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Radosť Michaela Schumachera z víťazstva na VC...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #Ferrari #Michael Schumacher