Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Boli voči nemu zákerní. Verstappen vyhlásil bojkot televíznej stanici

Elitný pretekár F1 a čerstvo aj dvojnásobný majster sveta Max Verstappen cez víkend v Mexiku bojkotoval Sky Sports aj jej ďalšie mutácie.

01.11.2022 09:30
Max Verstappen Foto: ,
Max Verstappen z Red Bullu.
debata (3)

Podľa špecializovaného portálu RacingNews365.com krok holandského rýchlika prišiel po tom, čo známy reportér stanice Ted Kravitz minulý víkend pri Veľkej cene Spojených štátov naznačil, že Lewis Hamilton bol okradnutý v roku 2021 o titul majstra sveta.

„Hamilton celý rok nevyhral žiadne preteky a konečne prišiel na trať, kde mohol vyhrať svoje prvé podujatie za celý rok. Bojoval o víťazstvo s rovnakým chlapíkom, ktorý vyhral preteky, v ktorých on bol vlani okradnutý,“ povedal Kravitz v Austine.

„To by bol scenár a príbeh! Ale taký scenár sa dnes neodohral, ​​však? Pretože ten, kto ho okradol, ho nakoniec predbehol, pretože má rýchlejšie auto vďaka technike, dizajnu, a do značnej miery vďaka jednému chlapovi,“ povedal novinár a odkázal na Adriana Neweyho, hlavného technického riaditeľa tímu Formuly 1 Red Bull Racing.

Na začiatku víkendovej Veľkej ceny Spojených štátov sa Kravitz tiež zmienil o tom, že Verstappen nezískava tituly „normálnym spôsobom“.

734233440 Čítajte viac Prekonal Schumachera a Vettela. Lietajúci Holanďan má rekord v F1

Verstappen si napokon povedal, že stačilo a v Mexiku televíziu jednoducho ignoroval. „Tento rok to je neustále. Niečo ako dennodenná neúcta, zvlášť zo strany jednej osoby. Stačilo, už to ďalej nemôžem akceptovať,“ uviedol v popretekovom rozhovore pre oficálny kanál F1.

„Nemôžete žiť v minulosti. Jednoducho sa musíte posunúť ďalej. Na sociálnych sieťach to vrie a keď sa takto správate aj v priamom prenose, len to zhoršujete. Neustále ma znevažujú a už to nemôžem ďalej tolerovať. Preto som sa rozhodol, že im prestanem odpovedať,“ dodal.

Podľa najnovšej informácie však ignorovanie Sky Sports zo strany Red Bullu platilo len pre Veľkú cenu Mexika.

Zaujímavosti o Verstappenovej priateľke Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Kelly Piquetová sa narodila v decembri 1988 v...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Lewis Hamilton #red bull #Max Verstappen #Sky Sports