Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zlatý padák pre Austrálčana v F1? Výpoveď vyjde McLaren draho

Počas letnej prestávky vo formule 1 sa rieši budúcnosť pilotov v budúcej sezóne. Spočítané môžu byť aj dni Daniela Ricciarda v tíme McLarenu.

09.08.2022 15:30
Daniel Ricciardo Foto: ,
Daniel Ricciardo.
debata

Tím formuly 1 McLaren by rád priviedol do stajne pre budúcu sezónu talentovaného 21-ročného pilota Oscara Piastriho. No v tom prípade by sa potreboval zbaviť Daniela Ricciarda.

Austrálčan prišiel do McLarenu v roku 2021 a podpísal trojročný kontrakt, ktorý tak uplynie až po skončení sezóny 2023. No ak chcú ponúknuť jeho miesto inému, poriadne za to zaplatia.

704808147 Čítajte viac Premárnil životnú šancu? Šampión F1 si mohol zahrať v Top Gune

Podľa speedcafe.com žiada Ricciardo za predčasné vypovedanie zmluvy 21 miliónov dolárov. Uvoľnený volant pre rok 2023 majú v stajni Alpine po tom, čo sa Fernando Alonso pripojí k Aston Martinu.

No predpokladá sa, že Ricciardo bude chcieť dodržať lukratívnu zmluvu v McLarene a neodíde za omnoho horšími finančným podmienkami do Alpinu.

Ricciardo za Alpine štartoval dve sezóny v rokoch 2019 a 2020 a preto sa jeho návrat do známeho prostredia stal témou, ktorou sa zaoberajú najmä britské médiá.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1 #Daniel Ricciardo #McLaren