Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Schumacher na odpis? Syn ikony F1 musí zabrať, inak mu hrozí koniec

Podľa Bildu má 23-ročný Mick Schumacher len štyri preteky na to, aby si udržal kariéru vo formule 1.

28.06.2022 23:00
Mick Schumacher Foto: ,
Mick Schumacher.
debata

Pozícia syna 7-násobného majstra sveta Michaela Schumachera je vo svete najrýchlejších kolies neistá a ukončená môže byť už do letnej prestávky vo formule 1.

Do nej zostáva pilotom odjazdiť štyri Veľké ceny: vo Veľkej Británii, Rakúsku, Francúzsku a Maďarsku. Schumacher mladší je aj v druhej sezóne v F1 bez zisku bodu v celkovom hodnotení MS.

Azerbajdžan Baku Motorizmus F1 VC Čítajte viac Reakcia Hamiltona na rasizmus. Toto odkázal legende formuly 1

Podľa zdrojov nemeckých médií Schumacherov tím Haas vyčkáva, no Veľká cena Maďarska môže byť pre neho poslednou. Po pretekoch na Hungaroringu si má vedenie sadnúť s pilotom a rozhodnúť, ako budú pokračovať.

„Do letnej prestávky sa o tom nebudeme rozprávať, pretože takéto vyjadrenia situáciu v tíme iba zhoršujú. Micka budeme v každom smere chrániť a pomáhať si navzájom. Musíme sa sústrediť na prácu,“ uviedol Günther Steiner, šéf taliansko-amerického tímu Haas.

Lewis Hamilton Čítajte viac Výzva legendy formuly 1 pre Hamiltona: Je čas, aby odstúpil

Stajni patrí po úvodných deviatich podujatiach sezóny predposledné 9. miesto v Pohári konštruktérov so ziskom 15 bodov. Všetky vybojoval Schumacherov tímový kolega Kevin Magnussen.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1 #Mick Schumacher