Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zrušené! Zrušené! Zrušené! Formula sa tento rok Ázii vyhne oblúkom

Organizátori seriálu majstrovstiev sveta Formuly 1 zrušili ďalšie tri podujatia. Pre logistické problémy, ktoré spôsobila pandémia koronavírusu, sa tento rok neuskutočnia Veľké ceny Azerbajdžanu, Singapuru a Japonska.

12.06.2020 11:04
sebastian vettel, lewis hamilton, vc... Foto: ,
Ilustračné foto
debata (1)

"V dôsledku pretrvávajúcich problémov, ktoré predstavuje ochorenie COVID-19, sme sa my a naši promotéri v Azerbajdžane, Singapure a Japonsku rozhodli zrušiť tieto preteky v sezóne 2020.

V Singapure a Azerbajdžane znemožnili dlhé dodacie lehoty usporiadať preteky na mestských okruhoch v čase neistoty. V Japonsku viedli k rozhodnutiu pokračujúce cestovné obmedzenia," píše sa v stanovisku F1.

Organizátori už predtým zrušili VC Austrálie, Monaka, Francúzska a Holandska. Skrátená sezóna F1 sa podľa nového plánu začne 5. júla Veľkou cenou Rakúska a o týždeň neskôr sa na okruhu Red Bull Ring uskutoční repríza.

O ďalší týždeň sa kolotoč F1 presunie do susedného Maďarska. Po mesačnej pauze bude hostiť dve VC okruh Silverstone vo Veľkej Británii. Kráľovná motošportu potom zavíta do Španielska, Belgicka a začiatkom septembra do Talianska.

Partnerky športových hviezd Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Melissa Satta, manželka futbalistu...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1 #VC Japonska #VC Singapúru #VC Azerbajdžanu