Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ferrari a Mercedes na prvých testoch F1 povzbudzujú Schumachera

Pred začiatkom prvých testov na novú sezónu formuly 1 poslala stajňa Ferrari z Jerezu odkaz Michaelovi Schumacherovi, ktorý už štyri týždne leží po nehode na lyžiach v umelom spánku.

27.01.2014 21:55
Ferrari, členovia Foto: ,
Členovia tímu Ferrari.
debata

Niekoľko desiatok členov talianskeho tímu sa počas pauzy zišlo v depe pri ceduli s nápisom Forza Michael! (Do toho, Michael).

Schumacher jazdil za Ferrari v rokoch 1996 až 2006 a získal v jeho farbách päť zo svojich rekordných siedmich titulov majstra sveta.

Štyridsaťpäťročnú nemeckú legendu symbolicky podporí aj jeho posledný zamestnávateľ vo formule 1 Mercedes. Pri testoch na španielskom okruhu budú mať jeho autá na boku nápis KeepFightingMichael (Michael, neprestávaj bojovať).

Minulý víkend sa zišli Schumacherovi fanúšikovia na jeho obľúbenom okruhu v Spa-Francorchamps a absolvovali pochod s červenými vlajkami Ferrari po sedemkilometrovej belgickej trati.

Schumacher spadol na lyžiach 29. decembra na neupravenej časti zjazdovky v Meribel a udrel sa do hlavy o kameň. Absolvoval dve operácie mozgu a nachádza sa v umelom spánku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mercedes #Ferrari #Michael Schumacher #testy #Jerez