Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V basketbalovej NBA padne rekord rekordov. Ceny lístkov išli raketovo nahor

Pôjde o jeden z momentov, na ktorý sa v športe bude spomínať desaťročia. Americký basketbalista LeBron James je len 36 bodov od prekonania historického rekordu v počte bodov v zámorskej NBA.

06.02.2023 22:15
LeBron James. Foto: ,
LeBronovi Jamesovi chýba 36 bodov do prekonania 34-ročného streleckého rekordu Kareema Abdula-Jabbara.
debata

Aktuálnym držiteľom rekordu je už takmer 34 rokov bývalý pivot Los Angeles Lakers Kareem Abdul-Jabbar, ktorý ich má na konte 38 387.

Ide o historický míľnik podobný tomu, ako keby tento týždeň pokoril Alexander Ovečkin gólový rekord Wayna Gretzkeho. A keďže Jamesovi zostava už len 36 bodov do prekonania Abdula-Jabbara, fanúšikovia sa vrhli na vstupenky na najbližšie zápasy.

LeBron James Čítajte viac LeBron predĺžil zmluvu a NBA má nového rekordéra v zárobkoch

Priemerná cena lístkov na súboj LA Lakers – Oklahoma City (v noci na stredu) je podľa predajcu StubHub o 50 percent vyššia, ako je sezónny priemer. Na duel proti Milwaukee (v noci na piatok) je dokonca o 70 percent vyššia.

Tento prudký nárast urobil z Lakers najžiadanejším tímom súčasnosti. Podľa StubHub klub predal minulý týždeň viac lístkov, ako New York Knicks, Golden State Warriors a Boston Celtics dohromady.

Max Šulga Čítajte viac Ako vykoľajiť Ukrajinca? "Rusko, Rusko," hučali diváci v USA počas zápasu

„Očakávanie, že športová ikona dosiahne historický míľnik, často dramaticky zvýši predaj vstupeniek, takže skutoční fanúšikovia môžu povedať ‚Bol som tam, keď…,“ povedal Adam Budelli, hovorca StubHub.

Tvrdí, že na zápas v Oklahoma City je stále k dispozícii viac ako 4 000 vstupeniek od 284 dolárov. Na štvrtkový zápas proti Milwaukee je k dispozícii približne 3 000 vstupeniek od 495 dolárov. Pozrite si niektoré z najlepších akcii, aké LeBron James predviedol v úspešnej kariére v NBA:

Najlepšie akcie LeBrona Jamesa v NBA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lebron james #basketbal #Los Angeles Lakers