Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prijal 3-tisíc dolárov, nezahrá si 16 zápasov. Trest pre talent Realu Madrid

Jeden z najlepších mladých basketbalistov sveta, 18-ročný odchovanec Realu Madrid Baba Miller, dostal prísny trest za porušenie pravidiel univerzitnej súťaže NCAA.

29.10.2022 10:30
649229723 Foto:
Baba Miller sa v minulej sezóne predstavil v zápasoch Euroligy v drese Realu Madrid.
debata (1)

Ako informuje As, Miller mal pred dvoma rokmi prijať finančnú pomoc na cestu do Texasu, ktorá zahŕňala letenky, ubytovanie ako aj peniaze na využívanie tréningových zariadení. Celková suma nemala presiahnuť 3-tisíc dolárov.

Takéto konanie pravidlá univerzitnej súťaže NCAA zakazujú a 211 centimetrov vysoký basketbalista sa dozvedel nemilú správu. Od vedenia ligy dostal trest a nezahrá si v prvých 16 zápasoch sezóny.

Lakers Timberwolves Basketball Čítajte viac Rekord v tieni hororového štartu Lakers. Hviezdny James pokoril Malona

„Som veľmi sklamaný z rozhodnutia komisie. Javí sa ako neprimerané. Je smutné, že Baba musí znášať tento trest,“ uviedol Michael Alford, viceprezident a atletický riaditeľ na Florida State Univerzity, kam sa mladík Miller toto leto vydal na vysokú školu.

Viacerí experti sa zhodli, že takýto trest pre nováčika môže veľmi poškodiť jeho reputáciu v snahe zaujať pred vstupom do profesionálnej NBA.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #basketbal #Baba Miller #Florida State