Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Hviezda Netflixu zažiarila na šampionáte. Gratuloval jej aj slávny herec

Najlepším strelcom vo finále ME v basketbale medzi Španielskom a Francúzskom (88:76) bol Juancho Hernangomez. Ten nedávno zažiaril na filmovom plátne v úlohe zabudnutého basketbalistu.

20.09.2022 07:58
Germany Eurobasket Basketball Foto: ,
Juancho Hernangomez v drese španielskej reprezentácie.
debata

Hernangomez nastrieľal v úspešnom boji o zlato 27 bodov za 26 minút strávených na palubovke. Podarilo sa mu trafiť sedem trojbodových pokusov z deviatich. Španielsko získalo svoj štvrtý titul majstrov Európy.

Hernangomez je v súčasnosti hráčom klubu NBA Toronto Raptors. A populárnym, aj mimo športovej obce, sa stal najmä vďaka hlavnej úlohe vo filme Hustle z dielne Netflixu.

Príbeh o pouličnom basketbalistovi, ktorý to napokon dotiahol až do úspešného draftu v NBA, produkovala hollywoodska hviezda Adam Sandler. A aj on gratuloval Španielovi k výnimočnému výkonu.

„Bo Cruz! Zvládol si to. Milujem ťa Juancho. A Willie! Gratulujem celému španielskemu tímu,“ napísal v príspevku na Twitteri Sandler, ktorý vo filme hral agenta tímu NBA Philadelhpia 76ers.

Bo Cruz je pritom názov postavy španielskeho basketbalistu vo filme Hustle a Willie je jeho brat, ktorý bol vyhlásený za najužitočnejšieho hráča basketbalových majstrovstiev Európy.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #basketbal #španielska basketbalová reprezentácia #ME v basketbale 2022