Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trapas na ME v basketbale. Slovinici skoro zmeškali úvodný zápas

Čakanie basketbalistov Slovinska na tímový autobus bolo márne. Hráči a realizačný tím sa musel do Lanxess Areny v Kolíne vydať dobrodružnejšou cestou.

02.09.2022 15:00
718472593 Foto:
Slovincov zo zlyhania organizátorov skoro porazilo, ale duel na palubovke proti Litve napokon zvládli.
debata

Basketbalisti Slovinska na svoj úvodný duel na ME tak skoro nezabudnú. Organizátori im totiž neposlali pred hotel autobus. A tak sa mužstvo muselo presunúť na zápas taxíkmi.

Slovinci čakali pred hotelom v dohodnutom čase, no autobus neprichádzal. A tak to zobrali do vlastných rúk a ako informoval denník Bild, snažili sa zohnať taxíky. No ani tie na stanovištiach neboli.

„Bolo to od vás pekné EuroBasket! Na európsky šampionát nejazdí autobus. Toto je asi vtip. Skvelá organizácia. Minimálne po 20 minútach sa nám podarilo chytiť miestny taxík," ironicky napísala o absurdnej situácii na svojom Twitteri hviezda americkej NBA, hráč Chicaga Bulls Goran Dragic.

Slovinská basketbalová asociácia opísala udalosť takto: „Kde je autobus? Na prvý zápas ME musíme ísť taxíkom." Tento príspevok sprevádzalo video, na ktorom sú traja hráči v malom taxíku Mercedes triedy B. Vpredu sedí rodený Američan Mike Tobey reprezentujúci Slovinsko.

maskot, ME v basketbale Čítajte viac Štartujú najsilnejšie ME s hviezdami NBA

Taxikári napokon našli rýchlo cestu do arény a štvrtkový duel proti Litve tak Slovinci stihli. Problémy s presunom sa na ich výkone nepodpísali, keď súpera zdolali 92:85.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #basketbal #Majstrovstvá Európy #ME v basketbale 2022